icon

Riešenie problému hlučného dúchadla na čističke

nika126
25. mar 2025

Dobrý deň, potrebujem poradiť, sused si robil čističku a namontoval dúchadlo ani nie 2 metre od nášho plotu a smeruje k nam na dvor a do oddychovej zóny. Hučí to, ide to. Keď som sa ho nato spýtala, povedal, ze čistička nejde, že k nim chodí žumpar. Ano videla som, ze mali žumpara. Ale prečo to dúchadlo ide? Potrebujem vyriešiť túto záhadu, neviem ak funguje čistička aj to dúchadlo a nedáva mi zmysel, ze keď im čistička nejde prečo ide dúchadlo. Ďakujem za vysvetlenie 🙂

tani777
25. mar 2025

Huči? Ja naše ani nepočujem,len v momente ako sa spustí,aj to len ak som pri ňom vonku..nebude to niečo ine? Nemajú to nejak pokazené,keď využívajú čističku len ako žumpu?

nika126
autor
25. mar 2025

@tani777 počuť to dosť veru. Máme to rovno pri plote nasmerované ku nám. No totiž ide o novú čističku práve, tak pokazená nebude. Ale velkodušne vraveli že čistička nejde. Ale tak naco potom slúži duchadlo?

tani777
25. mar 2025

@nika126 zaujimave,nasu fakt nepocut 🤷‍♀️ no,duchadlo sluzi prave na to,aby tie bakterie mali vzduch (ak som to teda dobre pochopila 🙈)..ale kludne sa pripomen,opytam sa muza,ci nahodou nevie viac 😊 nevies nahodou od akej firmy maju tu cisticku?