Robotický verzus tyčový vysávač
Mam v pláne si kúpiť nový vysavac neviete nejaký poradiť, hlavne nejaký silný (nakoľko mám dnu veľkého psa, neviem, aký by sa mi hodil viac ) :D a ktorý zároveň aj umýva podlahu. To je podmienka.
Ale samozrejme nie som milionárka aby som si kúpila vysavac za 500e:D to si kúpim radšej metlu. Hahah
Nejaký taky do 100-200e. Ak náhodou mate budem rada za Vaše recenzie ako ste s ním spokojne. Majte pekný deň. 🙂
Roboticky mam Roborock S5 Max no je drahsi ale som spokojna a tycovy sice nemam ale mam klasicky vysavac a este aj chlpy z deky uzasne povysaval. V Nay stoji do 100€. Brat ma tiez velkeho psa v izbe a zvazuje kupu. Poslem ktory to je
@lucia851 ja mam robotický a teda sme nadmieru spokojný... Nie každá značka je dobra... Momentalne mame i robot a nemôžeme si vynachváliť, pri 3 malých deťoch je to člen domácnosti ktorý dostáva pravidelne najesť aspoň 5 krát za deň 😀 a aj meno dostal, pred tým sme mali iný, zabudla som značku, bol to nejaký český výrobok, ale ten vysávač bol za trest, stal okolo 300e a mali sme necelý rok a viac bol na reklamácii ako doma pomáhal, potom nám vrátili peniaze sused odporučil i robot tak sme kúpili a je to úplne o niečom inom
My máme xiaomi. Cenovo dostupný a kvalitný s lacným príslušenstvom. Aj robotický aj tyčový. Krásné sa dopĺňajú. Kupovala som ich postupne.
Mame aj roboticky, aj tycovy a nemenila by som ani jeden, oba mame od Sencoru a teda robot ide cez tyzden skoro furt, ked nie sme doma a tycovy vyuzivam casto ked napriklad dopeciem, dovarim a tak, ze v kuchyni bordel po zemi 😀

@athom no niekto sa ma. nam ten 1cm prave chyba. Planoval som zvysit nohy ale zatial k tomu nedoslo.