icon

Rolety deň a noc

nika6nika
8. apr 2022

Ahojte, prosim, neviete mi poradiť, ako vyčistiť rolety deň a noc? Mám ich nové, prvýkrát som ich chcela vyčistiť od múch, zobrala som len čistú handru namočila do čistej vody a jemne vyčistila škvrny od múch. Roleta ostala mokrá no po vyschnúť to vyzerá takto. Neviete poradiť ako na to, ako docieliť krásnu čistú látku? Buďme vďačná za každú radu. Ďakujem 🙏🏻

Rolety deň a noc
marci77
8. apr 2022

uf to neviem, ja som zmierena s tym, ze keby to bolo zle, kupila by som nove, napr. fexi ma velmi dobre akciove ceny

lucinkka29
24. júl 2025

@nika6nika prišla si na niečo? Mám ten istý problém 🫣 tiež muchy a po zaschnutí to zostalo také 😭

messue
18. okt 2025

Ahojte i ja sa pripájam, ako ste doriešili tie flaky? Ja som tiez jemne čistila žiadnym saponatom len vlhkou handričkou a ostali fľaky, vyzera to ako poskriabane. ,nova roletka mrzi ma to velmi. Ďakujem za rady

lucinkka29
19. okt 2025
@messue

Ahojte i ja sa pripájam, ako ste doriešili tie flaky? Ja som tiez jemne čistila žiadnym saponatom len vlhkou handričkou a ostali fľaky, vyzera to ako poskriabane. ,nova roletka mrzi ma to velmi. Ďakujem za rady

@messue nechce to zísť dole, skúšala som aj zlcove mydlo a nič, ostávajú fľaky aj po vode. Možno keby sa celý roleta dala dole a vyčistila na kompletku, ale pravdupovediac to sa mi nechce. Rozmýšľam že ju asi len vymením za novú.