Rolety deň a noc
Ahojte,
do bytu si chceme dat rolety den a noc, momentalne mame klasicke zaluzie, ktore su uz poskodene.
Dali sme si nacenit "den a noc" do jednej firmy, cakame na cenovu ponuku s montazou, no pan vravel, ze predbezne do bude mozno 300, mozno 500, mozno 800 eur.
Na nete sme nasli rozne eshopy, kde predavaju den a noc s tym, ze si ich montujeme vo vlastnej rezii.
Tak by ma zaujimalo ci mate skusenosti s vlastnou montazou, resp. ci sa oplati usetrit alebo ci si radsej priplatit a nechat rolety aj montaz na firmu.
Ak to prepocitam, tak odhadom rolety z eshopu nas vyjdu do 200 eur.
Ja ich mám v dome,aj sestra,inštalovali ich obom naši manželia. Je to úplne bez problémov.
@rtd my sme dnes kúpili v jysku a fakt že pár eur a inštalácia je úplne primitívna...
Máme ich a muž to montoval sám a úplne v pohode...to zvladneš aj ty...zbytocne platit firme...
Vdaka za odpovede. Skor mi islo o to ci su kvalitne aj tie eshopove, ktore su na svojpomocnu montaz. My sme si dali nacenit z takej celkom hrubej latky. Dnes sme napr pozerali v merkury markete, no tam mali len uplne tenku latku, ktora by podla mna vonkajsie svetlo prepustala jedna radost.
Jedine exterierove zaluzie by som nechala montovat firmu ☺️
@doriiis ona asi myslela také tie z iného materiálu ako sú v jysku..hrubšie..
@rtd máme tie z jysku,lacné..tienia dobre a čo sa týka tepla riešime to ešte cez leto hrubsimi zavesmí z garnize..ani keď zavoláš firmu a dáš hrubšie ti to tepelnú izoláciu nespravi100%ak narazas na toto..ušetrené peniažky radšej daj do klímy to bude mať väčší uspech
@rtd bola som na návšteve a mali z Mobelixu, vyzeralo to pekne a sami si to montovali.
@katty123456 nejde o izolaciu, ale o tmu.... Ked dakto potrebuje cez den spat po nocnej napriklad.
@rtd mame z fexi.sk, vies si vybrat z roznych farieb, lacnejsie aj drahsie podla stupna tienenia. Ci chces len zavesit na okno, alebo vrtat do okna, alebo na strop. Odmerias ake potrebujes, po objednavke ti teta zavola a vsetko pekne s tebou este raz preberie. Objednavala som uz od nich druhykrat. A montovala som si ich sama. Na stranke maju zruzumitelne videa, ako spravne odmerat roletu a potom aj ako roletu namontovat. My sme velmi spokojni.
@alexanderkovacs ja chapem...na to tie z jysku uplne stacia

To vážne niekto platí stovky € za niečo,čo si vie urobiť sám? Veď to je úplne jednoduché.Je k tomu aj návod priložený a milión videi na nete.🤦🏻♀️
Práca na pár hodín a hotovo