icon

Rolety deň a noc

rtd
9. mar 2025

Ahojte,
do bytu si chceme dat rolety den a noc, momentalne mame klasicke zaluzie, ktore su uz poskodene.

Dali sme si nacenit "den a noc" do jednej firmy, cakame na cenovu ponuku s montazou, no pan vravel, ze predbezne do bude mozno 300, mozno 500, mozno 800 eur.

Na nete sme nasli rozne eshopy, kde predavaju den a noc s tym, ze si ich montujeme vo vlastnej rezii.

Tak by ma zaujimalo ci mate skusenosti s vlastnou montazou, resp. ci sa oplati usetrit alebo ci si radsej priplatit a nechat rolety aj montaz na firmu.

Ak to prepocitam, tak odhadom rolety z eshopu nas vyjdu do 200 eur.

doriiis
9. mar 2025

To vážne niekto platí stovky € za niečo,čo si vie urobiť sám? Veď to je úplne jednoduché.Je k tomu aj návod priložený a milión videi na nete.🤦🏻‍♀️
Práca na pár hodín a hotovo

msnesquik
9. mar 2025

@doriiis 🤣🤣 ale ta "kvalita"..

doriiis
9. mar 2025

@msnesquik ....mám doma všade tie rolety.Instalovala som si ich sama a už pár rokov fungujú úplne bez problémov a sú jak nové.
Lebo si myslíš,že panko,ktorý si zato vypýta 200€ má na to školu,alebo školenie?
Alebo,že to skladá inak,ako je návod? Veď to nejde.

jaskolka
9. mar 2025

Ja ich mám v dome,aj sestra,inštalovali ich obom naši manželia. Je to úplne bez problémov.

janka54321
9. mar 2025

@rtd my sme dnes kúpili v jysku a fakt že pár eur a inštalácia je úplne primitívna...

kvietok2012
9. mar 2025

Máme ich a muž to montoval sám a úplne v pohode...to zvladneš aj ty...zbytocne platit firme...

rtd
autor
9. mar 2025

Vdaka za odpovede. Skor mi islo o to ci su kvalitne aj tie eshopove, ktore su na svojpomocnu montaz. My sme si dali nacenit z takej celkom hrubej latky. Dnes sme napr pozerali v merkury markete, no tam mali len uplne tenku latku, ktora by podla mna vonkajsie svetlo prepustala jedna radost.

vanilkovazmrzka
9. mar 2025

Jedine exterierove zaluzie by som nechala montovat firmu ☺️

katty123456
10. mar 2025

@doriiis ona asi myslela také tie z iného materiálu ako sú v jysku..hrubšie..

katty123456
10. mar 2025

@rtd máme tie z jysku,lacné..tienia dobre a čo sa týka tepla riešime to ešte cez leto hrubsimi zavesmí z garnize..ani keď zavoláš firmu a dáš hrubšie ti to tepelnú izoláciu nespravi100%ak narazas na toto..ušetrené peniažky radšej daj do klímy to bude mať väčší uspech

margotka17
10. mar 2025

@rtd bola som na návšteve a mali z Mobelixu, vyzeralo to pekne a sami si to montovali.

alexanderkovacs
10. mar 2025

@katty123456 nejde o izolaciu, ale o tmu.... Ked dakto potrebuje cez den spat po nocnej napriklad.

fanta
10. mar 2025

@rtd mame z fexi.sk, vies si vybrat z roznych farieb, lacnejsie aj drahsie podla stupna tienenia. Ci chces len zavesit na okno, alebo vrtat do okna, alebo na strop. Odmerias ake potrebujes, po objednavke ti teta zavola a vsetko pekne s tebou este raz preberie. Objednavala som uz od nich druhykrat. A montovala som si ich sama. Na stranke maju zruzumitelne videa, ako spravne odmerat roletu a potom aj ako roletu namontovat. My sme velmi spokojni.

katty123456
11. mar 2025

@alexanderkovacs ja chapem...na to tie z jysku uplne stacia