Rozhodovanie sa medzi tyčovým vysávačom Miele a Dyson. Ktorý je lepší?
Ahojte, po vyskúšaní tyčového vysávača Philips a Bosch, ktoré ledva niečo vysali, z Philips mi dokonca ten bordel po vypnutí vypadával späť na podlahu, chcem zainvestovať do fakt kvalitného a silného vysávača, ktorý mi bude slúžiť. Máme veľký dom a gazdovstvo takže sa dnu nanosí veľa prachu, z chlapov povypadáva kde tu slama no a samozrejme malé deti 😃 preto vysávam veľmi často a potrebujem niečo čo má dobrý ťah. Veľké upratovanie robím klasickým šnúrovým vysávačom ale chcem aj takýto na rýchle pobehanie. Po skúmaní som dospela k týmto dvom značkám - Miele celkovo dobré skúsenosti so spotrebičmi, Dyson asi tiež čo sa týka tyčových vysávačov.
Keby ste si mali vybrať, do ktorej značky a typu by ste šli ?
@anonym_autor ja som tim Dyson, avsak Miele som v ruke nemala. Prave som porovnala parametre, su podobne ako Dyson, tak ja by som ti radila ist si ich niekde do obchodu pochytat a vyskusat a tak sa rozhodnut.
do tycoveho by som nesla ani jedneho, je to zbytocna investicia....mam dva podlahove - Dyson mam klasicky doma a Kercher mam priemyselny plus k nemu. Pri dome a gazdovstve odporucam investovat do priemyselneho. Vahovo je priemyselny tazsi, ale manipuluje sa s oboma rovnako - mame cuvaca a macku a chlpy sa veru zanesu aj ked pes nie je vnutri

@anonym_autor s Miele som mala možnosť vysávať a nepozdával sa mi. Bol ťažký, nepraktický a ani sa mi nezdalo že by nejako vynikajúco vydával