Rôzne dĺžky záclon po praní: Kde môže byť problém?
Ahojte, mam otazku, kupili sme si zaclony usite na mieru 4ks rovnaka dlzka, samozrejme som ich oprala (na 20C, 400 otaciek a jemne pradlo) a vytiahnem, zavesim a vidim ze kazdy kus je ina dlzka, neviete kde moze byt problem? Ta co nam sila zaclony vedela o rozmeroch tak neviem ci nam usila uplne ine alebo som niekde urobila ja chybu
Ešte ma napadlo, či sú obidve tyče v rovnakej výške namontované. Inak, aby nevyšli na zmar, dala by som ich skrátiť po parapetnu dosku a využila počas zimy.
A odkial si kupovala tie zaclony? Neboli to nejake super lacne? Som sa na to pytala mamy a ta mi vravela, ze teraz niekde v okoli Ziliny, Oravy ponuka ktosi superblacbe zaclony, ale ze kvalita 0 bodov.
@margotka17 máme koľajnice a francúzske okná…😅
@siska25 Nechcem tu konkretne pisat ale zaclony boli lacnejšie ale maju dobre recenzie…aj švagrina si tam dávala šiť
Ja by som s tým išla aj tak, reklamovat to.... je normálne ze sa operie niečo co ide na okno podľa mňa, to ze su zle usite realne clovek zbada az ked je to na okne. Minimálne by som to skúsila.
Látku si si kúpila ty a priniesla na skrátenie? Alebo všetko riešila krajčírka?
@simca06022011 no už jedine po novom roku, sme sa nastahovali do noveho tesne pred vianocami tak som chcela mať všetko tip top tak ma to serie 😅 toto riesit
@nikiki29 nie nie všetko riešila krajčírka, my sme si to akurat boli v obchode povyberať že aké chceme
Mne sa to stalo, oprate zaclony som zobrala usit na mieru. Uz tam mi pani povedala ze pekne zaclony ale nebudete z nich stastna. Nechapala som, povedala mi iba ze uvidim ze to ta latka. No a doma som zistila pri dalsom prani ze naozaj sa skratili pranim
Autorka. Tak teda ak všetko riešila krajčírka, aj nákup materiálu aj spracovanie, ona je zodpovedná aj za prípadne zrazenie materiálu, ak ho pred tým nevyprala, resp. nesprávne spracovala alebo čokoľvek. Premeraj dĺžku metrom ešte pre istotu a potom normálne reklamuj…

Stalo sa to krajčírke. Záclony pôvodne neboli rovnako dlhé, nepremerala, skrátila napr 5cm z každej, a záclony sú opäť nerovnako dlhé. Reklamovať u krajčírky.