icon

S akým robotickým vysávačom s mopom ste spokojní?

tinulka174
21. dec 2024

Dobrý deň,
prosím o radu ohľadne robotickeho vysávača s mopom
s ktorým ste spokojní ?
Za každú radu ďakujem.

msnesquik
21. dec 2024

@tinulka174 ja mam taky, ale mop nepouzivam, ten vysavac len taha nadobku s vodou za sebou, o nejakom umyvani sa neda hovorit..mam xiaomi roborock

vevebono
21. dec 2024

xiaomi robot vacuum x20+
Za mňa super. Každé ráno si pobeha, budíme sa do čistého. Jedine, co mi vadí, že sa tam nesmie dat saponat, aby to aj prevonalo

raffaella
21. dec 2024

Xiaomi S10+ EU. Ten mop púšťam s každým vysavanim, s výsledkom som spokojná.

tinulka174
autor
21. dec 2024

@vevebono pozerala som x10+ ale boli veľmi zle recenzie,
aplikácia len v AJ.

vevebono
21. dec 2024

@tinulka174 no mam inteligentný telefón, preklada mi to krásne

kikineska
21. dec 2024

My mame xiaomi x20+ a je dokonaly! Mali sme predtym ine modely ale tomuto sa ziaden nevyrovnal. Vysava super ale co nas este viac prekvapilo bolo to, ze veeelmi dobre mopuje. Neverili sme kym sme nevyskuali. Ma take 2 handricky na spodku a tie sa krutia a fakt to krasne vylesti, vydrhne dlazku. Bez smuh. Kupili sme aj specialny saponat od xiaomi prave do robotickych vysavacov takze aj prevonia byt. Nemame ziadne minus. Funguje u nas doma denno denne uz viac nez polroka

vevebono
22. dec 2024

@kikineska môžeš mi to odfotit prosím, ako to vyzerá? Ďakujem

mistymay33
22. dec 2024

@kikineska my mame presne ten isty, a musim uplne so vsetkym suhlasit. Mopuje prekvapivo dobre. Za tie peniaze sa naozaj oplati.

zumbulka20
22. dec 2024

@kikineska dobry den mozem vediet aky saponat? Ja mam ten isty som s nim 100% spokojna pretoze ten predtym som ani nepouzivala nakolko len tahal handricku za sebou.Tento krasne mopuje ale prvykrat pocujem ze sa da kupit konkretne nato saponat.Dakujem za info

saxana000
22. dec 2024

@vevebono saponat davam priamo na handricku nie do nadobky.

andrea2667
22. dec 2024

Rowenta x-plorer série 75 S+. Kúpila som ho nedávno v zľave počas black friday. Vysáva aj zvieraciu srsť, umýva, má senzory čiže naráža, rozoznáva povrchy, po skončení sa vráti na nabíjaciu stanicu a sám sa vyprázdni. Škoda že nevie žehliť 😂

naraliv
23. dec 2024

@vevebono môžete dať saponat určený pre robotické vysávače., Používam už vyše roka.

naraliv
23. dec 2024

@zumbulka20 dajte si do Google saponat do robotického vysávača a vyhodí vám plno.Ja používam od dearma, kupujem v Číne a dávam normálne do nádoby podľa návodu

maminkadeticiek
23. dec 2024

Mame Roborock S8.Brala som ho kvoli skvelym recenziam a veru nelutujem.Hod do googlu,fakt je super.
Super tah,vyborne mopuje.

nominka86
18. jan 2025

@vevebono ahoj,nemá robot problém s nabíjacou stanicou? Predvčerom mi prišiel. Povysával,to je ok. No nevie sa vrátiť... nacúva si pekne,ale vždy sa zasekne a nevie sa tam dostať... fyzicky mu neviem pomocť,začne sa triasť. Už som zúfalá z neho. Včera to isté. Podarilo sa to po hodine a pol. Stanicu mám položenú tak ako je v návode,má dosť priestoru.

vevebono
18. jan 2025

@nominka86 ahoj, vôbec nie, taketo sa mi zatiaľ nestalo

andrej263
Autor odpoveď zmazal
helenbozka
11. feb 2025

@tinulka174 mám robota aj s mopom. Ale ten mop som reálne využila cca 3 x. Dávkuje to minimum vody, ťahá sa 2 mokrá čiara krížom - krážom po byte. Takže využívam iba vysávanie. Ak sa rozhoduješ v investícií a malo by to urobiť niekoľko 10-tok € rozdiel, ber to tak, že povysáva Ti robot a povytieraš si aj tak sama podľa seba.

slniecko5
12. feb 2025

Mám xiamos20+, vianočný darček, a som veľmi spokojná, nestal veľa, okolo 150 eur a je skvelý. Ma vylepsenu navigáciu, naozaj nieked len žasnem, ako ma dobre rozvrhnute upratovanie, vráti sa k plochám, proste naozaj 100ne pokryje vysavanu/mopovanie miestnosť. Máme veľké priestory, takže to oceňujem. Jedno nabitie mi stačí na celý dom. A mne vyhovuje jemne mopovanie, máme drevené parkety, takže iné to ani neznesie a poriadne umyjeme dlážku tak max 1kraz za 2 mesiace k tomu. Bežný vysávač už vôbec nevytahujeme.
Neviem koľko vydrží, starý vydržal presne 3 roky, uvidíme. U nás sa mega narobí, takže dlhovekost necakam🙂.

mobilka
29. aug 2025
@slniecko5

Mám xiamos20+, vianočný darček, a som veľmi spokojná, nestal veľa, okolo 150 eur a je skvelý. Ma vylepsenu navigáciu, naozaj nieked len žasnem, ako ma dobre rozvrhnute upratovanie, vráti sa k plochám, proste naozaj 100ne pokryje vysavanu/mopovanie miestnosť. Máme veľké priestory, takže to oceňujem. Jedno nabitie mi stačí na celý dom. A mne vyhovuje jemne mopovanie, máme drevené parkety, takže iné to ani neznesie a poriadne umyjeme dlážku tak max 1kraz za 2 mesiace k tomu. Bežný vysávač už vôbec nevytahujeme.
Neviem koľko vydrží, starý vydržal presne 3 roky, uvidíme. U nás sa mega narobí, takže dlhovekost necakam🙂.

@slniecko5 prosím, kde ste ho kúpili za takú super cenu? Je to tento? Ďakujem https://roboticke-vysavace.heureka.sk/xiaomi-mi...

mia247
29. aug 2025

My máme Teslu a milujem ho. Fakt púšťam niekoľkokrát denne, neznášam omrvinky, chlpy, piesok, čokoľvek na podlahe co nemá byť :D zmýva perfektne, naozaj precízne, nie príliš na mokro. Tak akurát, rýchlo to schne.

jolana21
29. aug 2025

Ja dávam do nádoby Ajax keďže je tekutý a pekne to prevonia. A zmyvam podlahu tak ze každú izbu zvlášť a medzitým preperiem handru. Tiež mám xiaomi

slniecko5
29. aug 2025
@mobilka

@slniecko5 prosím, kde ste ho kúpili za takú super cenu? Je to tento? Ďakujem https://roboticke-vysavace.heureka.sk/xiaomi-mi...

@mobilka ano, to je presne on, dokelu, netuším, prečo šla cena hore.