Samolepiace tapety do kúpeľne: Aké vydržia najdlhšie?
Stretli ste sa s tým, vydrží to aspoň 4 roky? Potrebujem vynoviť lacno kúpeľňu, narazila som na tieto tapety. Neviete mi niektoré odporučiť v prírodnom vzhľade alebo v naturálnych farbách?
@viestta potrebovala by som to lepiť na dlaždice, aj okolo vane kde je vlhko a voda.
na dlazdiciach to bude vyzerat hnusne, pretoze nemas rovny povrch, bolo by vidiet spary a prave tam by sa drzal krasny bordel.
@viestta máš pravdu asi :(. Jedine asi dať dlaždice dole. Robila si to niekedy?
Videla som, že si písala aj o nejakých samolepiacich fóliach na kuchynskú linku z OBI, sú odolné voči tlaku, oderu a vode?
tu foliu na kuchynske linky sme mali dlho nalepenu na stole, vydrzala dost
@viestta ďakujem.
inak sú aj farby na obkladačky, osobne som to neskúšala, ale je tu skupina Maminky kutilky a renovácia---a tam niektoré premeny fakt vyzerajú ako z katalógu
Zdravim. Za mna sklamanei a strata casu. Odporucam sa tomuto rieseniu vyhnut. Nic to nevydrzi. Najma ak mate deti.
Na kachličky skúste špeciálnu farbu na ne, my sme to tak riešili pred rokmi v predchádzajúcom byte, do ktorého sme už nechceli veľmi investovať, ale zunovala sa mi pôvodná farba kachličiek :D
Nechces si to radsej premalovat? S farbami (na to urcenymi, napr znacka Fusion) sa da urobit krasna prerabka za par stoviek 🙂 tiez samozrejme treba venovat dostatok casu priprave povrchu, poriadne prelakovat, aby to riadne drzalo, ale potom to aj vydrzi a vysledok je 👌
Kúp si farbu na kachličky. Vyrátaj si plochu a podľa toho objednas či kúpiš počet plechoviek.
https://www.efarby.sk/luja-ceramic-tiles-farba-...
Kúp si farby na obklady. Nejaké matné, pastelové, sivé. Bude fajn
@jarvis ďakujem za recenziu. Píšete o kúpeľni či pracovnom pulte v kuchyni?

Ano, vydrzi aj viac, ale musis si dat zalezat na lepeni. Nasi mali okolo vane viac ako 10 rokov nalepenu na umakarte