icon

Samolepiace tapety do kúpeľne: Aké vydržia najdlhšie?

25. júl 2024

Stretli ste sa s tým, vydrží to aspoň 4 roky? Potrebujem vynoviť lacno kúpeľňu, narazila som na tieto tapety. Neviete mi niektoré odporučiť v prírodnom vzhľade alebo v naturálnych farbách?

viestta
25. júl 2024

Ano, vydrzi aj viac, ale musis si dat zalezat na lepeni. Nasi mali okolo vane viac ako 10 rokov nalepenu na umakarte

autor
25. júl 2024

@viestta potrebovala by som to lepiť na dlaždice, aj okolo vane kde je vlhko a voda.

viestta
25. júl 2024

na dlazdiciach to bude vyzerat hnusne, pretoze nemas rovny povrch, bolo by vidiet spary a prave tam by sa drzal krasny bordel.

autor
25. júl 2024

@viestta máš pravdu asi :(. Jedine asi dať dlaždice dole. Robila si to niekedy?
Videla som, že si písala aj o nejakých samolepiacich fóliach na kuchynskú linku z OBI, sú odolné voči tlaku, oderu a vode?

viestta
25. júl 2024

tu foliu na kuchynske linky sme mali dlho nalepenu na stole, vydrzala dost

autor
25. júl 2024

@viestta ďakujem.

suzitok
25. júl 2024

inak sú aj farby na obkladačky, osobne som to neskúšala, ale je tu skupina Maminky kutilky a renovácia---a tam niektoré premeny fakt vyzerajú ako z katalógu

jarvis
25. júl 2024

Zdravim. Za mna sklamanei a strata casu. Odporucam sa tomuto rieseniu vyhnut. Nic to nevydrzi. Najma ak mate deti.

oblecenie99
25. júl 2024

Na kachličky skúste špeciálnu farbu na ne, my sme to tak riešili pred rokmi v predchádzajúcom byte, do ktorého sme už nechceli veľmi investovať, ale zunovala sa mi pôvodná farba kachličiek :D

anavixy
25. júl 2024

Nechces si to radsej premalovat? S farbami (na to urcenymi, napr znacka Fusion) sa da urobit krasna prerabka za par stoviek 🙂 tiez samozrejme treba venovat dostatok casu priprave povrchu, poriadne prelakovat, aby to riadne drzalo, ale potom to aj vydrzi a vysledok je 👌

marianeta
25. júl 2024

Kúp si farbu na kachličky. Vyrátaj si plochu a podľa toho objednas či kúpiš počet plechoviek.
https://www.efarby.sk/luja-ceramic-tiles-farba-...

sisska96
25. júl 2024

Kúp si farby na obklady. Nejaké matné, pastelové, sivé. Bude fajn

autor
25. júl 2024

@jarvis ďakujem za recenziu. Píšete o kúpeľni či pracovnom pulte v kuchyni?