Sedačka na mieru - skúsenosti
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s firmami čo robia sedačky na mieru? Potrebujeme rozmer ktorý je takmer nemožné na internete nájsť a náš gauč už je polorozpadnuty 😊
@kris_tin257 my máme sedačku na mieru od firmy Nesia.
...firma Cipex
@kris_tin257
odporucam z trencina Beta sedacky - relativne kvalitne za rozumnu cenu.
Rovinka - Sedackovy dizajn
Ďakujem, chceme to poriešiť cez net tak do dvoch som už posielala návrh a zvyšok ešte pozriem 😊
@kris_tin257 my sme objednavali na mieru az z kosic, vsetko z netu sme vybrali. Mirek nabytok. A krajsi gauc ako na obrazku a aj kvalita super, uz mame 3 roky. Za 20 euro bezproblemov doviezli.
@syyykorka super ďakujem a odkiaľ ste objednávali?
@jankabenji tiez sme kupovali v Nesii 🙂 je krasna, velka, pohodlna, presne taka, aku som si predstavovala. tazko bolo len tak niekde v obchode natrafit, tak sme vyuzili to, ze sa da upravit na mieru u nich.
@marya2 Dobrý deň, neviem aké sú teraz ceny, my sme pred troma rokmi za rohovú sedačku dávali 3000,- eur. Ale po necelých dvoch rokoch sme ju museli reklamovať, keďže sa nám nejaké sedáky vysedeli. A s reklamáciou bol problém, najprv nám ju reklamovať nechceli, až po niekoľkých vymenených mailoch mi reklamáciu uznali a sedačku zreklamovali. Ale asi ju budem musieť reklamovať opäť, lebo je opäť problém so sedakmi. Tak si urobte názor sama. Za mňa Cipex už nie.

@kris_tin257 My sme velmi spokojni so sedackami od Biancy. Kupovali sme uz 3( do roznych bytov vramci rodiny). Na mieru vyrobene, slovenske, vnutro z masivu,cenovo viac ako mobelix ale z tych na mieru jedny z tych lacnejsich.Maju aj fb stranku ale najlepsie je ist do predajne.