Sedačka na mieru - skúsenosti
Ahojte, nemá niekto skúsenosť s firmami čo robia sedačky na mieru? Potrebujeme rozmer ktorý je takmer nemožné na internete nájsť a náš gauč už je polorozpadnuty 😊
@kris_tin257 my máme sedačku na mieru od firmy Nesia.
...firma Cipex
@kris_tin257
odporucam z trencina Beta sedacky - relativne kvalitne za rozumnu cenu.
Rovinka - Sedackovy dizajn
Ďakujem, chceme to poriešiť cez net tak do dvoch som už posielala návrh a zvyšok ešte pozriem 😊
@kris_tin257 my sme objednavali na mieru az z kosic, vsetko z netu sme vybrali. Mirek nabytok. A krajsi gauc ako na obrazku a aj kvalita super, uz mame 3 roky. Za 20 euro bezproblemov doviezli.
@syyykorka super ďakujem a odkiaľ ste objednávali?
@jankabenji tiez sme kupovali v Nesii 🙂 je krasna, velka, pohodlna, presne taka, aku som si predstavovala. tazko bolo len tak niekde v obchode natrafit, tak sme vyuzili to, ze sa da upravit na mieru u nich.
@marya2 Dobrý deň, neviem aké sú teraz ceny, my sme pred troma rokmi za rohovú sedačku dávali 3000,- eur. Ale po necelých dvoch rokoch sme ju museli reklamovať, keďže sa nám nejaké sedáky vysedeli. A s reklamáciou bol problém, najprv nám ju reklamovať nechceli, až po niekoľkých vymenených mailoch mi reklamáciu uznali a sedačku zreklamovali. Ale asi ju budem musieť reklamovať opäť, lebo je opäť problém so sedakmi. Tak si urobte názor sama. Za mňa Cipex už nie.
ahojte, nechcem začínať novú tému, ale keďže sa nám čochvíľa tá naša sedačka rozpadne, budeme sa musieť poobzerať po niečom novom. chceli by sme niečo kvalitnejšie, dizajnovejšie, čo by bolo dominantou veľkej obývačky. vedeli by ste mi poradiť nejakú spoľahlivú firmu?

@kris_tin257 My sme velmi spokojni so sedackami od Biancy. Kupovali sme uz 3( do roznych bytov vramci rodiny). Na mieru vyrobene, slovenske, vnutro z masivu,cenovo viac ako mobelix ale z tych na mieru jedny z tych lacnejsich.Maju aj fb stranku ale najlepsie je ist do predajne.