Skúsenosti a kvalita posteľnej bielizne Goldea
Ahojte, aké máte skúsenosti so stránkou Goldea? Píšu, že je to česká ručná výroba. Majú pekné motívy obliečok. Aká je kvalita? Ďakujem
Mam jedny obliecky, no som sklamana, farba sa rychlo sprala a vybledla. Material inak ok.
@mandzula mne sa páčia len také jednofarebné, bledé pieskové. Tak tam by tej farbe nemuselo pranie ublížiť. Čo mám aj od iných značiek tmavšie vzorové, tiež sa farba vždy sprala
@anonym_autor tiež som chcela, ale napokon som nekúpila.. Našla som diskusie, že zle ušité, rozišlo sa šitie, farby po opraní vyblednuté.. Takže som radšej nekúpila
@anonym_autor tiež som chcela, ale napokon som nekúpila.. Našla som diskusie, že zle ušité, rozišlo sa šitie, farby po opraní vyblednuté.. Takže som radšej nekúpila
@anonym_autor ja mam 100-rocne este z Quelle, tie su top, inak som kupovala dcere pre radost len tieto jedny macacie.
@anonym_autor ja mam 100-rocne este z Quelle, tie su top, inak som kupovala dcere pre radost len tieto jedny macacie.
@mandzula ja hľadám niečo jednoduché na škandinávsky štýl, svetlé, béžové, mušelínové…ako majú influencerky v spálňach. Žiadne gýčové potlače. IKEA mi nesedí rozmerovo vankúš a firmy na spôsob vypredajobliecok alebo rodinnebalenie mi prídu pofidérne, poľské, nekvalitné
@anonym_autor ja mam z DARRE z materialu perkal a cakam na akciu, aby som si dokupila. V akcii ked boli mam zopar s tym, ze tam ta cena bola do 40 EUR za ks.
Mám tmavo modré a zelené.neviem či to je tým, že som na jedny použila olej ,ale ostali na miestach vyblednuté flaky
Neviem, s Emi som nebola spokojná. Také extrémne priesvitné, riedka tá väzba,ale mala som klasické bavlnené.Aj damaškové som tam synovi kúpila a nie sù dobré.Akoby s prímesou umeliny a tenké. Viac mi vyhovujú z Áčko Ružomberok , nedávno som si kúpila také,čo netreba žehliť krepové,farba šampaň.Spokojná som.S mušelínom skúsenosť zatiaľ nemám. Inak za pár eur si davam vždy veĺkosť obliečkok na vankúš upraviť,lebo máme atypický rozmer.

Mam jedny obliecky, no som sklamana, farba sa rychlo sprala a vybledla. Material inak ok.