icon

Skúsenosti s dymovými sklami na balkóne

kuriatko77
11. aug 2025

Ahojte , máte niekto dymové sklá na balkóne ? Ak áno viete mi poslať dáke fotky a napísať vaše skúsenosti ? 🙂 ďakujem

sisska96
11. aug 2025

Fuuuuu chceš aby sa ti izba viac zahrievala ?

kuriatko77
autor
11. aug 2025
@sisska96

Fuuuuu chceš aby sa ti izba viac zahrievala ?

@sisska96 no .. skor som to chcela koli súkromiu. Kedže výhľad nulový .. hneď oproti paneláky

lucka_ke
11. aug 2025

ja mám zasklený, kvôli holubom a špine, dažďu/snehu, neľutujem vôbec, zasklievali nám 2x, jedno bolo už dávno a teraz nám zatepľovali budovu tak muselo ísť dole a dali sme si nové, mám aj sieťku čiže žiadne komáre, muchy, nič, večer môžem odfotiť

kuriatko77
autor
11. aug 2025
@lucka_ke

ja mám zasklený, kvôli holubom a špine, dažďu/snehu, neľutujem vôbec, zasklievali nám 2x, jedno bolo už dávno a teraz nám zatepľovali budovu tak muselo ísť dole a dali sme si nové, mám aj sieťku čiže žiadne komáre, muchy, nič, večer môžem odfotiť

@lucka_ke to by bolo super , ďakujem 🙏🙂

kacena4
11. aug 2025

nemusis mat dymove staci si dat na balkon zaclonu je to super

kuriatko77
autor
11. aug 2025
@kacena4

nemusis mat dymove staci si dat na balkon zaclonu je to super

@kacena4 nad tým som už tiež premýšľala , len ako ju tam zavesiť .. ty máš na balkóne ?

kacena4
11. aug 2025
@kuriatko77

@kacena4 nad tým som už tiež premýšľala , len ako ju tam zavesiť .. ty máš na balkóne ?

@kuriatko77 ano mal, klasicky do stropu navrtas bud garnizu alebo ako my dali sme lanko upevnene o strop funguje to aj ako sietka proti hmyzu ked ze zasklenie otvorene

natinka36
11. aug 2025
@kuriatko77

@kuriatko77 my mame take zrkadlove folie na oknach, nic neprehrieva su aj take ktore neprepustaju uv ziarenie.
Dnu vidno len vecer ked svietis.

xxemma
14. aug 2025
@natinka36

@kuriatko77 my mame take zrkadlove folie na oknach, nic neprehrieva su aj take ktore neprepustaju uv ziarenie.
Dnu vidno len vecer ked svietis.

@natinka36 tiez zvazujeme tieto folie. Nie je v miestnosti cez den menej svetla ako ked ste ich nemali?

natinka36
14. aug 2025
@xxemma

@natinka36 tiez zvazujeme tieto folie. Nie je v miestnosti cez den menej svetla ako ked ste ich nemali?

@xxemma tak je trochu taky iny odtien.. ale nic hrozne