icon

Skúsenosti s filtračnou hlavicou Zenea do sprchy

25. jún 2025

Ahojte, chcela by som si kupit filtracnu hlavicu do sprchy ( vodu z vodovodu pijem iba z filtracnej konvice. Co sa tyka hlavice do sprchy, vybieha mi casto reklama na Zenea hlavicu. Ma ju niekto? Mate s nou skusenosti? Dobre/zle? Bola to dobra investicia? Dakujem.

kacena4
25. jún 2025

mozem sa spytat? aky vyznam ma filtracna hlavica do sprchy?

autor
25. jún 2025
@kacena4

mozem sa spytat? aky vyznam ma filtracna hlavica do sprchy?

@kacena4 filtruje nečistoty, chlór, pesticídy, ťažké kovy, mikroorganizmy a mikroplasty. Plus je vhodná na veľmi tvrdú vodu. Ja odkedy som sa presťahovala do nového bytu, mám kožné problémy. Dovtedy som ich nemala a už moja kožná nevie ako ďalej.

kacena4
25. jún 2025

zaujimave, nikdy som to neriesila, ale osobne sa mi nezda ze by filtrovala pesticidy, chlor, tazke kovy... nechce sa mi to mu verit, ze by toto vsetko zvladla. ale drzim palceky nech sa ti zlepsia zdravotne problemy ak to pomoze je to super

marcellka32
25. jún 2025

Áno aj ja po nej pokukujem že kúpim, hlavne kvôli pokožke a vlasom do sprchy

nevenka
25. jún 2025

My sme mali nie hlavicu, ale taky filter Dios, sa to volalo a naozaj sme mali lepsiu pokozku. Asi to znova kupim. Hlavne kvoli ekzemu a vysusovaniu, vlasom. Bolo to rozhodne lepsie s tou filtrovanou vodou.

eliska_23
8. júl 2025
@nevenka

My sme mali nie hlavicu, ale taky filter Dios, sa to volalo a naozaj sme mali lepsiu pokozku. Asi to znova kupim. Hlavne kvoli ekzemu a vysusovaniu, vlasom. Bolo to rozhodne lepsie s tou filtrovanou vodou.

@nevenka my mame cca od Vianoc a vidim ucinky. Telo ma nesvrbi, vlasy su akoby jemnejsie. Fakt to pomaha a to som nezmenila kozmetiku. Len filtracnu hlavicu

autor
9. júl 2025
@eliska_23

@nevenka my mame cca od Vianoc a vidim ucinky. Telo ma nesvrbi, vlasy su akoby jemnejsie. Fakt to pomaha a to som nezmenila kozmetiku. Len filtracnu hlavicu

@eliska_23 a máte zeneu? Nie je veľmi ťažká? Prúd vody je v pohode? Ako často dokupujete filter? Zvládne inštaláciu aj žena?