icon

Skúsenosti s firmou Ceramic Houses: Diskusia

tinatitti
22. jan 2024

Ahojte,

prosim, najdu sa tu maminky, resp. rodinky, ktore maju postaveny dom od firmy Ceramic Houses? Zaujimali by ma realne skusenosti s touto firmou a celkova spokojnost s domom. Dakujem

simonkaa27
17. mar 2025

davajte si pozor na prispievatela zdeno koky. je to klamar. keramicky dom si akoze objednal ale nie je to pravda. staci od neho ziadat, aby vam povolil zdielat jeho udaje od firmy a hned zistite aky je to klamar.

simonahra
17. mar 2025

@simonkaa27 vy od nich prosím máte dom? lebo ja som sa snažila dopátrať k referenciám a zatiaľ sa mi to nepodarilo. minimálne polovica ľudí, čo tu prispieva si vymýšľa alebo len chce naschvál firmu (pekne povedané) ohovoriť.

simonkaa27
17. mar 2025

@simonahra ano. a viac menej nie len jeden. viem o minimalne 4 dalsich spokojnych zakaznikoch. ale nie o tom som chcela. nie som odkazana robit tu reklamu. ale to, co si tu uz niektori vymyslaju uz je prilis.

simonahra
17. mar 2025

@simonkaa27 rozumiem. my s nimi riesime projekt, boli sme pozriet viac domov a nerozumiem preco tu ludia takto klamu, ked ani len dom s nimi nestavali.

hildicapupu
17. mar 2025

@simonkaa27 suhlasim. mame super skusenost. ceramic nam postavil krasny dom. vsetky sa dalo dohodnut, kazdy problem sme vyriesili a s byvanim sme velmi spokojni 🙂

hella2223
18. mar 2025

@simonahra dobrý deň, my sme stavali a nikdy viac 🙂 napríklad, jedna stena im pri prekládke spadla zlomila sa na 3 časti ani nám to len nevyreklamovali, žiadna kompenzácia, skontrolovali to len podľa fotky vraj to nevyzerá až tak zle 🙂 o 2 roky nato sa tá stena zosypala aj so strechou. Pekný deň.

simonkaa27
19. mar 2025

@hella2223 tak prepac ale vacsiu sprostost si ani nemohla napisat. som sa teraz zchuti nasmiala. hej, to uz vidim ako ti spadne stena, zlepia ju z troch kusov, potom spadne znova a so strechou, potom sa stena premenila na motyla. este co by si nam rada narozpravala? si fakt myslis, ze tu vsetci seno papame? 🙂

simonahra
19. mar 2025

dalsi klamar okrem tych predoslych...

diannas
19. mar 2025

@simonahra daj si pozor my sme začali stavať s nimi a velmi rýchlo sme dostavali … firmu uz nie raz súdne riešili
Poznám jednu paci co jej toez stavali som a čistá katastrofa doteraz rieši reklamácie … ten dom je na zasypaníe a ma ani nie 2 roky

hella2223
20. mar 2025

@simonkaa27 nie, na žiadneho motýľa sa stena nepremenila, neviem či nevieš čítať s porozumením ale teda ešte raz, stena pri prekládne spadla, odtrhla sa od auta ktoré ju prekladalo a padla tak že sa rozlomila na troch miestach tak je asi samozrejme že tá stena už potom nemá takú stabilitu keď je tak poškodená, neboli ju pozrieť ani statici jednoducho nikto. Oni ju síce akože nejako polepili dokopy ale už to nebolo jednoducho také pevné akoby malo, takze je jasne že to potom dobre neudržalo ani strechu. Vy môžte mat s nimi dobrú skúsenosť my mame zlú, zato že vy máte dobrú musia mat teraz všetci len tú dobrú? Nemám za potrebu si tu vymýšľať ale jednoducho nie všetko je super, niekto ma dobre skúsenosti niekto zlé a tak je to so všetkým.

andisugar
20. mar 2025

Ahojte,ak by ste sa chceli pridat k hormadnemu trestnemu oznameniu na Ceramic houses,piste na info@nikdyviac.com

andisugar
20. mar 2025

@hella2223 Ahojte,ak by ste sa chceli pridat k hormadnemu trestnemu oznameniu na Ceramic houses,piste na info@nikdyviac.com

andisugar
20. mar 2025

@diannas Ahojte,ak by ste sa chceli pridat k hormadnemu trestnemu oznameniu na Ceramic houses,piste na info@nikdyviac.com

andisugar
20. mar 2025

Ak by ste sa chceli pridat k hromadnemu trestnemu oznameniu na keramicke domy,piste na info@nikdyviac.com

andisugar
20. mar 2025

@tanicka19 Ak by sa znami chceli pridat do hromadneho trestneho oznamenia,mozu nam napisat na info@nikdyviac.com

andisugar
20. mar 2025

@ivanrambo keby ste sa chceli pridat do hromadneho trestneho oznamenia,piste na info@nikdyviac.com

simonkaa27
31. mar 2025

@hella2223 keby ti spadol dom, tak nevypisujes prispevky na modrom koniku. preboha ludia, sa spamatajte. rozumiem, ze ste na*rati na cely svet, ale mozno prechadzka do prirody by vam ulavila...

simonkaa27
31. mar 2025

@andisugar dalsi spamer

zlatkab2
31. mar 2025

Ja nerozumiem, prečo sa teda nepodáva trestné oznámenie na takéto ohováranie. My máme od nich dom a len otvárame oči, čo sú schopní si niektorí klienti povymýšľať. Notoricky nespokojní ľudia 🙄

petralcc81
3. apr 2025

@simonahra pracujem pre nich, ozvite sa, vsetko vam vysvetlim, pracujem ako subdodavatel nie zamestnanec.

petralcc81
3. apr 2025

@simonahra ozvite sa dam vam informacie ake chcete. externe pracujem pre nich

vojslava63
19. máj 2025
@petralcc81

@simonahra pracujem pre nich, ozvite sa, vsetko vam vysvetlim, pracujem ako subdodavatel nie zamestnanec.

@petralcc81 chcem sa Vás opýtať čo dodávate tejto firme

vojslava63
26. máj 2025
@petralcc81

@simonahra ozvite sa dam vam informacie ake chcete. externe pracujem pre nich

@vojslava63
@petralcc81 poprosím o informácie o firme

petralcc81
1. jún 2025
@vojslava63

@vojslava63
@petralcc81 poprosím o informácie o firme

@vojslava63 napiste mi na mail pepolcc@gmail.com

janinka25
27. jún 2025
@petralcc81

@vojslava63 napiste mi na mail pepolcc@gmail.com

@petralcc81 dobrý deň, môžem poprosiť informácie o firme?

simca_13
4. aug 2025

@petralcc81 Mňa by veľmi zaujímalo, čo je toto za činnosť, prečo sa nevyjadríte verejne. To už človek potom hneď má pochybnosti a niečím to zaváňa...

sipopa
11. sep 2025

@simca_13 samozrejme ze to niecim "zavana". tak ako vsetky predosle prispevky. treba si ist pozriet realnu stavbu a hotovo. tu si hocikto hocico napise a ludia tomu slepo veria. pritom ani nevedia ci ide o realneho cloveka.

petralcc81
13. sep 2025

Nebudem nic pisat verejne, kto chce napise, a odpisem mu, a podam mu informacie. dakujem. realnu stavbu si mozete pozriet, to vam ale nazarucuje spokojnost pocas celej realizacie. pekny den.

vojslava63
16. sep 2025
@sipopa

@simca_13 samozrejme ze to niecim "zavana". tak ako vsetky predosle prispevky. treba si ist pozriet realnu stavbu a hotovo. tu si hocikto hocico napise a ludia tomu slepo veria. pritom ani nevedia ci ide o realneho cloveka.

@petralcc81
@sipopa Dobrý deň, moja skúsenosť ,už rok máme hrubú stavbu postavenú , stále nedokončenú a to mala byť do troch mesiacov ukončená a odovzdaná z ich strany.

sipopa
1. okt 2025

@petralcc81 ok, kde mate postavenu stavbu vy? mozem si ju prist pozriet osobne? @vojslava83 k vam vieme prist?