Skúsenosti s firmou Ceramic Houses: Diskusia
Ahojte,
prosim, najdu sa tu maminky, resp. rodinky, ktore maju postaveny dom od firmy Ceramic Houses? Zaujimali by ma realne skusenosti s touto firmou a celkova spokojnost s domom. Dakujem
Tak to ste mali asi šťastie, nám doviezli dielce domu 8.7.2024, postaviť holostavbu z dielcov nám prišli 20.11.2024- tiež rýchlo postavili za pol dňa, strechu po dlhom urgovaní prišli urobiť 27.1.2025 ( za 2 mesiace, zaplatená bola od 24.10.2024) a doteraz čakáme na ukončenie 2.etapy výstavby, stále majú výhovorky ,nemôžeme robiť ani práce v inerieri ,nakoľko nemáme doteraz okná a dvere (podotýkam vyplatené z našej strany 24.10.2024- ak by sme nezaplatili bolo nám vysvetlené že nebudú pokračovať v prácach.
Doteraz je oktober 2025 nás zavádzajú s termínmi ukončenia prác. Takže za rok dokázali urobiť holostavbu so strechou (bez okien a dverí).
Dlho som na internete sledovala spolocnost Ceramic House EU. s.r.o a setrila si peniazky na vysnivany maly domcek.Po podpise zmluvy / dom na kluc/ som postupne bola sklamana, pretoze slogan o rychlosti vystavby a byvania sa zmenil na nocnu moru…. vlecie sa to… po 7 mesiacoch mam holu stavbu - steny so strechou a bez okien a dveri a je tu zima…🥲
Dobrý deň, myslím že na okná si ešte počkáte , nám ich došli montovať po 10mesiacoch čakania a to nám nedoniesli vchodové dvere,,Teraz čakáme zase na ne. ponúkli nám že nám vrátia 350 eur a môžeme si ich kúpiť a namontovať sami s čím sme nesúhlasili tak čakáme .Keď môžem poradiť nič neplatte dopredu tejto firme.
@vojslava63 tak to ma mrzi, ze vam to takto dopadlo/nedopadlo ☹ asi ta kriza s nedostatkom sikovnych majstrov je uz vsade. my sme tiez mali velky problem zohnat majstrov, na ktorych sa dalo spolahnut. tiez som im radsej platila na polovicu, minimalne zalohy. a aj tak nas jeden opinkal, ze zobral na material zalohu a potom bol dva tyzdne "chory". vsetci z tadeto utekaju a nema kto pracovat. my sme sa chvalabohu aspon na firmu mohli spolahnut. ta naozaj robila co mohla, aby sme mali dom co najskor dokonceny. a teraz sa nam byva vyborne 🙂
Ono to záleží aj od toho, ako sa kto správa. My sme si narovinu povedali, čo môžeme, vieme a keď bol problém, tak sme riešili. Zdržanie asi 2 mesiace, ale dotiahli sme čo bolo treba. Stále lepšie ako stavať z tehly alebo drevostavbu.
@vojslava63 tak to ma mrzi, ze vam to takto dopadlo/nedopadlo ☹ asi ta kriza s nedostatkom sikovnych majstrov je uz vsade. my sme tiez mali velky problem zohnat majstrov, na ktorych sa dalo spolahnut. tiez som im radsej platila na polovicu, minimalne zalohy. a aj tak nas jeden opinkal, ze zobral na material zalohu a potom bol dva tyzdne "chory". vsetci z tadeto utekaju a nema kto pracovat. my sme sa chvalabohu aspon na firmu mohli spolahnut. ta naozaj robila co mohla, aby sme mali dom co najskor dokonceny. a teraz sa nam byva vyborne 🙂
@kaki3 Jedna sa o to, ze okna su vyplatene 4 mesiace, kominove teleso 6 mesiacov a nikde nic…okna vam urobi firma za 2 tyzdne aj dvere-. prisli mrazy, sneh a dom je nezatepleny - otvoreny…
@janababonyova a to ma firma na starosti, ci to riesia externi nejaki pracovnici, alebo ako to mate dohodnute? to, ze je nezatepleny, to by vobec nebol problem. ono v podstate aj v takomto stave vydrzi...
@kaki3 Ahoj. Napíšeš mi prosím, kľudne aj do súkromnej správy, kde ste stavali a či nemáte nejakých šikovných inštalatérov? Tiež ideme len do hrubej stavby od Ceramicu a ostatné si poriešime po vlastnej osi, ideálne živnostníci. Je to super kombinácia si myslím.
@viellik pracoval som ako exerny pracovnik, subdodavatel pre firmu, ak nieco budete potrebovat,, pokojne piste,, ale volny som uz len od marca 2026.

@sipopa k nam mozete prist 🙂 byvame v keramickom dome. uz je to druhy rok a spokojnost ❤ postavenie domu trvalo extremne rychlo. steny sa doviezli kamionom a postavili ich so zeriavom za polku dna. zvonka dokoncili za cca 3 mesiace a subezne sme si robili interier. firmu mozem odporucit a to desiatimi.