icon

Skúsenosti s firmou Profi Striecha: Aké sú?

27. sep 2024

Má niekto s nimi skúsenosti?

Skúsenosti s firmou Profi Striecha: Aké sú?
tundra
27. sep 2024

Vyzera,ze firma neexistuje alebo je novozalozena.Odkial si?Natieral som strechu minuly rok,môzem poradit,stalo ma to vela casu,kym som vybral,len farbu😁.

autor
27. sep 2024

@tundra príde mi to,ako nejaký fejk,chodili od domu k domu a ľuďom tlačili kaleráby do hlavy, pána som našla na zozname dlžníkov, údajne sú 14 ročná firma, momentálne nepotrebujeme natierať,len mi ľúto ľudí čo im naletia . Hneď z brucha aj ocenil a natierať chcel začať aj hneď 😳
A ďakujem za ochotu😍

tundra
27. sep 2024

@autorka googl ani googlmapy nic nenasli🙈.Vyzera,ze klasicka schema,ponuknu pracu,zacnu hned-do dvoch troch dni.Potom si vypytaju zalohu,popripade dohodnu, este daku inu pracu,vymena zvodov,natretie fasady a ked dostanu prachy,nikto ich viac neuvidi.V Nemecku velmi rozsirene,odrbavaju starsich ludi,co ziju samy.Tiez podvod s asfaltom je velmi popularny🥴.

https://www.youtube.com/watch?v=gZGhAgKyN6o
autor
27. sep 2024

@tundra súhlasím 😳nemala som z neho dobrý pocit . Seriózne firmy nemajú potrebu behať od domu k domu, ľudia si ich vyhľadajú sami

fido69
Autor odpoveď zmazal
tundra
28. sep 2024

@fido69 si dobry👍,zivnostensky register som nepozeral😁

pieksamaki
28. sep 2024

@fido69 až na to aký bude rechnung?

autor
28. sep 2024

@fido69 pýtam sa na skúsenosti,nie na veci, čo si vygoogli každý.
Mimochodom ,ako som spomínala,figuruje na zozname dlžníkov a veci, ktoré tvrdí sa akosi rozchádzajú.
Keby boli seriózna firma,tak ich nájdem na prvý klik.
Ja som našla na prvý klik, že je dlžníkom v poisťovniach.

fido69
Autor odpoveď zmazal
autor
28. sep 2024

@fido69 no veď práve, dobrý remeselník nemá potrebu chodiť po chalupách, pozerať komu sa strecha šúpe a ponúkať nasilu svoje služby