Skúsenosti s firmou Zaren - matrace

izabela58
30. nov 2022

Ahojte, už nejaký čas rozmýšľame s manželom, že by sme si kúpili matrac od firmy zaren. Máte s nimi niekto skúsenosť za posledné roky? Keď som hľadala k ním recenzie tak negatívne boli iba staršieho dátumu. Ak by ste mi vedeli poradiť bola by som rada. Ďakujem Izka.

baska83
9. jún 2023

@izabela58 ahoj, s manželom sme si od nich minulý rok na Vianoce kúpili matrace propolis a nevieme si vynachváliť. 👍 Mám problémy s platničkami a konečne sa normálne vyspím

akimonka
10. jún 2023

Ahojte, ja mam od zarenu 16rokov vysavac, stale funkčný, 10rokov infrapodlozku... Mama si ju nevie vynachváliť, doteraz fungovala, pri sťahovaní sa poškodil kábel, drobná oprava u elektrikára a funguje ďalej. Mam aj 10 rokov masaznu podlozku, tam už nejdu 2 motory z 10tich,ale stále ju používam, lebo je fakt silná a telo oddýchnute.
A teraz k matracom. Mam problém s platnickami, uz som vystriedala asi 5 matracov, aj ortopedicky. Kupila som si na odporúčanie môjho maséra 2 matrace, on ich ma 20 rokov a nevie si predstaviť iný matrac, tak je s ním spokojný. Rozbalil som zatiaľ len jeden matrac, nechala 24 hodín nafuknut. Používam ho druhu noc a idem sa zblázniť od bolesti, je pre mňa prilis makky a bolest z platnicky mi vyráža do celej nohy. Neviem, ci sa budú dať vrátiť,ci môžem odstúpiť od zmluvy. Poraďte.