icon

Skúsenosti s fľašou i9: Sú účinky viditeľné?

6. aug 2024

Ahojte máte ju niekto doma? Mama chce aby som jej ju kúpila, ale neviem či to nie je škoda penazí. Aj na sebe vidite nejake pozitivne účinky? Ďakujem krasne.

viestta
6. aug 2024

Pozrela som na ten ich web, to je iny level sarlatanstva

rozculena
6. aug 2024

pre boha

sticker
beata_k
6. aug 2024

Nezartuj, je to obycajna sklenena flasa.

sisa_s
6. aug 2024

54e za flasu na vodu? Co za sprostosti uz nevymyslia a ludia to zeru...

simona20201309
6. aug 2024

Nenápadná reklama.... koľko ludi teraz kliklo ma web co to je? ✌️

sissy27
6. aug 2024

Ja som ju dostala a mozem ti s kludnym svedomim odprisahat, ze je to obycajna sklenena flasa s farebnymi gumovymi pasikmi. A sklo je riadne hrube, takze je tazka 😅
Lutujem ludi, ktori si myslia, ze ma nejaky zazracny ucinok.

lusa18
6. aug 2024

Moje nervy to fakt???? 🤦🏼‍♀️🤣🤣🤣🤣 Tak to je iný level biznisu 😁

simona20201309
6. aug 2024

@lusa18 a kartička do vrecka za 100e s číslami z minulosti 🤣👌✌️

autor
7. aug 2024

Ja tomu neverim ale ona je taka že hneď na všetko naleti

autor
7. aug 2024

Ona je schopná otravovat s tym ineho aby jej to kupil. To nie je len flasa, ale dalšie podobne veci čo ma doma.Muž sa smeje, že nam prehajdaka dedičtsvo.😄. Otec nakupuje za 5 e za den viac ani za nič a mame je jedno...

autor
7. aug 2024

@simona20201309 Prosim ta ako sa nam na niečo opytat aby to hned nebola reklama?

autor
7. aug 2024

Pred 2 dňami aby som jej objednala čaj 100g za 7 e, vravím s poštovným da za čaj s bylinkami čo ma v zahrade10€ za 100g. Tak sa odula keď som povedala nech si tie bylinky nasuši.

simona20201309
7. aug 2024

Nech si kupi sama. Ma na to? Nie? Nech si zarobi

autor
7. aug 2024

@simona20201309 Je na dôchodku a všetko si plati sama. Ja len že vyhadzuje za taketo blbosti. A nevie si to sama objednať a zaplatiť cez platobnú bránu alebo účet tak s tym otravuje všetkych.

svetlonos
7. aug 2024

Prosím ta ani neviem co to je ale podla opisov ostatných asi fľaša, co ti z vody urobi elixír mladosti a zdravia, ci?
Radšej ju presvedčí o super účinkoch priamo oživenie vody s kameňmi ruzenin, krystáľ, ametyst... Tie majú v sebe aspom neja ké tie mineraly a vodu zmenia dokázateľne.
A hlavne - nezaplatí za to majland. Ako bonus si na fľašu môže nalepiť kvet života, pustiť peknú vaznu hudbu a prihovarat sa tej vode aká je liečivá.
Desatina ceny a preukazatelna zmena 😉.

simona20201309
7. aug 2024

Och tak to by stvalo aj mna keby mama vyhadzovala na také somariny.... posli jej nejaké recenzie, alebo aj túto tému. Alebo kúp nejaký fake z temu 🤭