icon

Skúsenosti s flexy panelmi v kúpeľni

eleanora666
Dnes o 19:23

Ahojte. Vyskocila mi na socialnej sieti reklama na flexy panely. Nikdy predtym som taketo riesenie nevidela. Slubuju ze sa to v kupelni nalepi na povodny obklad a parada. V kratkom case budem urcite prerabat kupelnu a kedze som sama zena, nemam ani znameho majstra tak toto riesenie znie lakavo…lenze zaroven som stara skola. Mate to niekto realne doma u seba? Plusy, minusy? Neviem o tom nic takze sa neviem ani co pytat. Dakujem

biba_18
Dnes o 19:54

moja mama to mala, ale dával jej to remeselník… pre mňa to vyzeralo umelo, preferujem prírodné materiály, ale ona to mala na starom umakarte, tak to bolo lepšie ako to…

sasazu0000
Dnes o 20:16

@eleanora666 ahoj, do kupelne by som to asi nedavala, iba ako nejake riesenie na par rokov, alebo zakryt umakart ako sa pise hore v komentari. Mame ich za TV ako taku stenu urobenu, podsvietene led pasmi, zatial je to v rozpracovanom stave a robili sme to s muzom svojpomocne, tak nerobi sa s tym tazko, staci to lepit. Do kupelne ak tak bez vyburavania by som skusila pozriet mikrocement, ale cenovo sa dostanes na uroven ako by si si dala vyburat obklad a oblozit kupelnu nanovo, akurat sa nemusi vyburavat, ak je obklad pod tym dobre urobeny. Aspon tak nam hovoril majster, co sa tomu venuje. Nakoniec sme klasicky kupelne vyburali a teda 2 kupelne a 1 wc trvali snad 2 mesiace a je mi slabo, ked si na to spomeniem. 😀 Ale ak mas 1 kupelnu a 1 wc nebude to take dramaticke a zmaknes to aj ako zena, len skus sa popytat na osobne odporucania na nejakych majstrov v okoli a trosku si o tom precitat na nete nech vies aspon cca co by tam mali urobit a vies ich trosku odkontrolovat, popripade nech tam raz za par dni pojde kuknut niekto, kto sa do toho aspon trochu vyzna 😊 drzim palce