Skúsenosti s pantami na sprchové kúty firmy Roth
Dobry den, chcel by som sa spytat ci ma niekto doma sprchovy kut od firmy roth cz. Jedna sa o to ze co rok/rok a pol musime menit panty bo prasknu.(Zelezne panty). Ceny pantov boli vzdy za jeden pant cca od 14-17 eur.(2021-2023) a zrazu je rok 2025 a jeden pant skoro 29eur +postovne 10. pride mi to strasne predrazene, viem ze ceny sli hore ale toto? To kazdy rok kupovať nove 2 panty +postovne za skoro 70eur mi pride vela. Ma niekto podobnu skusenost s tymito kutmi? Dakujem
každé 2 roky meniť pánty? to je nejaká chyba…
každé 2 roky meniť pánty? to je nejaká chyba…
@biba_18 praveze nie to tak vydrzi kratko... A dva roky nevydrzali ani jedny. Rok -rok a pol max. Akoze ja viem ze cca 70e rocne nie je zavratna suma ale to keby mal clovek menit vsetky panty doma co ma ze to tak kratko vydrzi tak sa nedoplati. Uz mam na to nervy na to. Cesky vyrobok ziadny poliaci a toto.
železo praská?
@anonym_autor reklamovali ste to v 2ročnej záručnej dobe?
@rozculena Ked to bolo vtedy za tie peniaze clovek mavol rukou...A citat ze to bolo nespravnym pouzivanim , nevhodnou montazou a podobne vyhovorky... To sa ti proste nechce. Ale teraz ma zarazila ta cena. Vymenim kut a bude 😁
@anonym_autor prosim ta, aky konkretny model kutu od nich mas?
@anonym_autor prosim ta, aky konkretny model kutu od nich mas?
@monkap https://outlet.roth-shop.sk/obdlznikovy-sprchov... mal by to byt tento. Tie panty co su na nom su isto tie problemove. Celkovo pri vybere kuta si daj pozor aj na cenu nahradny dielov. Co som pozeral aj ine znacky ine diely tak panty aj 70-80e za jeden kus.

Pozri tie pánty na temu.Nasim tak odišli kolieska v sprchovom kúte.Na slovenskom webe jedno koliesko 6 € na temu 10 € za všetkých 6 či koľko ich bolo