Skúsenosti s poťahmi na sedačku z Temu
Baby, mate skusenosti s potahmi na sedaciou supravu z.Temu?
Nechcem kupovat.nejake drahe, lebo mame.male.deti. dakujem
@anonym_autor Ja som kúpila zo Sheinu, rovnaké vidím aj na Temu. Na prvý pohľad vyzerali fajn, nešmýkajú sa ale hrozne sa žmolkujú.
@anonym_autor my máme z tému a Max spokojnosť .. naše sa ani nezmolkuju
ja mam z temu a su super, ani nezmolkuju, material je pevny - ziaden cedák 😅 usite tiez dobre. zvazujem aj inu farbu.
@gab ako toto mas do toho L-ka? Ja som kupila na Ali a bolo to opacne L-ko ako Vase a nastastie teda sadlo, len su kratke a dost sa mi to posuva tym padom z rohu, ked sa sedi, ale vacsie nemali, hlavne toto L. A Ty mas opacne to L-ko.
@gab ako toto mas do toho L-ka? Ja som kupila na Ali a bolo to opacne L-ko ako Vase a nastastie teda sadlo, len su kratke a dost sa mi to posuva tym padom z rohu, ked sa sedi, ale vacsie nemali, hlavne toto L. A Ty mas opacne to L-ko.
@nevenka ano , je to L-kove, ta dlzka na nasom gauci na sedenie je 170 cm, tak mi to tam vyslo tak akurat.

@anonym_autor no ja som tam kúpila poťahy na postele, ale je to úplný smejd, tenké, ťahá sa to kadetade, šmýka sa, nedá sa tam ani sadnúť lebo sa to hneď uvoľní z miesta. Som totálne nespokojna🤨