icon

Skúsenosti s priesvitnými plastovými stoličkami

ddiduska
22. feb 2025

Zvažujem kúpu priesvitných plastových stoličiek. Má niekto doma také? Akú skúsenosť máte s ich používaním a údržbou? Ďakujem za Vaše odpovede.

Skúsenosti s priesvitnými plastovými stoličkami
andreatytler
22. feb 2025

Mne sa velmi pacili tie z Ikea ale su dost drahe a ja potrebujem 12.☹
Podla mna ta priehladnost je genialny napad. Skutocne posobia v priestore minimalisticky a cisto a sofistikovane. Je to obrovsk vizualny rozdiel ked mas okolo stola 4 klasice stolicky a 4 tieto. Jedinny problem je v tom ze treba kupit dobre kvalitne aby boli pohodlnne a vydrzali. Tato na obrazku neviem ci bude pohodlnna. Nevidim tam tvarovanu tu cast na ktorej sa sedi.

berenika39
22. feb 2025

máme v kuchyni tyto z ikea a fakt to působí hodně vzdušně, zvětší to prostor, jsou maximálně pohodlné - jakoby pruží, celý byt máme takový - minimalistický, nikde nic navíc a židle tomu moc pomohly...https://www.ikea.com/cz/cs/p/tobias-zidle-pruhl... Údržba samo mega pohodlná, otřeš, když je třeba jen vlhkým hadříkem, nic víc.

ddiduska
autor
22. feb 2025
23kikinka23
23. feb 2025

My ich mame tiež , presne tie na foto. Sú super čo sa týka údržby . Jedina nevýhoda (pre nás) je že my na nich nemáme “podritniky” a keď si na ne človek sadne napríkad v gatkach sú riadne studené, ešte ma možno napada že sú hlučne tým že sú ľahké a človek ich ide zasunúť alebo odsunúť tak to nie je ako pri ťažších stoličkách . Predtým sme mali klasicke čalúnené a myslím že tie boli pohodlnejšie a lepšie lebo tým že na nich nie je žiadna čalúnená časť sú tvrdé , len to samozrejme pred mužom nepriznam, lebo som ich potrebovala k životu koli tomu, že vyzerajú veľmi pekne, nerušivo v priestore a minimalisticky 😀

bolarazjedna
23. feb 2025

@23kikinka23 ta posledná veta ma pobavila 😆😆

23kikinka23
23. feb 2025

@bolarazjedna 😀🙈

moonlight1210
23. feb 2025

@ddiduska tie z ikea maju na jednej firme uz asi 15 rokov v zasadacke. Preslo nimi mnozstvo ludi. Nepraskli, drzia, neposkrabane, nezmatnene v sedacej casti (nevysuchane). Stale krasne priehladne, leskle. Za mna presli zatazovym testom na vybornu.
Aj ked na zaciatku si kazdy myslel, ze je to blby napad a imidzovka a zachviku budu kupovat nove.

Neviem, ako by to bolo v domacnosti s detmi. Tu ich pouzivaju naozaj len na sedenie. Hoci ten kovovy ram je trochu pruzny a laka to k hojdaniu. No nie je na to urceny.