Skúsenosti s rozkladacou posteľou Hemnes od Ikea
Ahojte, prosím vás, ako ste spokojné s rozkladacou posteľou Hemnes? https://www.ikea.com/sk/sk/p/hemnes-rozkladacia...
Dcérke (16 r. ) sa páči, ale budem vďačná za vaše reálne skúsenosti, príp. odporučenie podobného typu postele v bielej farbe.
Ďakujem! 🙂
My sme ju kupovali pre 2r do izbičky. Ale vedeli sme že bude mať súrodenca časom tak sme ju vymenili so svagrinou za poschodovú posteľ.
Táto posteľ je veľká a má úložný priestor. Mala k tomu aj matrace ale nie sú moc kvalitné na každodenné spanie.
Rozkladacie bolo ľahké a rýchle.
Keby sme potrebovali ešte posteľ tak idem znovu do tejto.
Veľmi pekne vám všetkým ďakujem. Zaujímalo ma hlavne rozkladanie a či je posteľ stabilná a primerane kvalitná 🙂. Ako píše @gejb, presne sme rozmýšľali nad dokúpením úložného dielu na matrac. https://www.ikea.com/sk/sk/p/hemnes-ulozny-diel...
@sisska máme ju 5 rokov v hosťovskej izbe a spávajú na nej moji rodičia keď k nám prídu na sviatky. Tohto roku sú to u dôchodci a otec ma cez 100 kil. Zatiaľ sa nesťažovali. Nehrka, nevrzga, ešte sme ju nemuseli uťahovať. Len sa pod ňou zbiera dosť prachu a keď ho vysavam, tak vždy rozoberam rost. Nemáme prídavný diel na uloženie druhého matraca, máme ich na sebe, a na tom prehoz keďže sa nepoužíva celoročne. Treba počítať s tým že je to len 80cm, manželskú máme 180 ale. Počítame s tým že časom bude treba vymeniť matrace,lebo sme brali tie najlacnejšie a bude sa ďalej používať ako detská izba keď bude chcieť malý späť už vo svojom.
@sisska ahoj. Mám ju 10 rokov. Najskôr ako gauč, neskôr pre deti ako posteľ.
Výhody: estetická, skladná, sufliky a potenciálne veľké dvojlozko
Nevýhody: listy na rošte sú krehkejsie, máme ju my aj svokrovci, obom sa už zlomili.
Rozložená je ozaj veľká, na opretie je fajn viac vankúšov, aby bola pohodlna.
Odporúčam na ňu kvalitnejší a kvôli listam hrubší matrac.
Má však viac výhod ako nevýhod 😉
Mame velmi podobnu z mobelixu matrac je cez polku skladaci po roztiahnuti sa len preklopi a je z toho dvojpostel.vyuzivame na obcasne prespatie.rozklada sa tazko mozno preto ze ju nemame vybehanu.ale inak je pevna nevrzga nehegle super ulozny priestor
Ďakujem vám všetkým, veľmi ste mi pomohli vašimi skúsenosťami ❤!