Skúsenosti s tyčovými vysávačmi. Ktorý je najlepší?
Ake mate? Ste spokojne? Ja som mala uz 2 a nebola som spokojna jeden bol za 180 a bol strasny jedinu vyhodu mal ze nemal kabel. Druhy kablovy za 60 a nic moc. Manzel je za klasicky ale mne pri detoch pride tycovy lepsi.chvela by som aby mal dobry tah a aby sa s nim dalo povysavat aj pod postelou. S tym za 180 to vobec neslo nedal sa tak ohnut.
tak po dlhom zvažovaní Dyson a neľutujem
@janai1 k tomuto som ešte nedozrela. ..ale veľa ľudí si to chváli....len koľko stoja náhradné diely....alebo baterka a tak...
Tak pozeraj vysavac s ohybnou tycou a s vacsim sacim vykonom ako ste mali doteraz. Len pozor na tu ohybnu tyc. Je to slabe miesto vysavaca. Treba opatrne.
Ja mám ETA, stál cca 80e. Spokojná som s ním, nevýhoda ale je, že mi baterka nevydrží na povysávanie celého domu, máme 176m².
S bosch som nebola spokojná. Ako vysaval dobre ale bol hrozne hlupo riešený a dva krát sa mi odlomila taká malička plastová časť na zbornej nádobe a poslali ma do certa s reklamáciou.
Potom som dlho zvažovala čo. Už som viac menej mala vyhliadnuty karcher. Ale dostala som na Vianoce Dyson (ktorý som povodne kvôli cene zavrhla) a teda top top vysavac. Iný už nechcem 🙈 Z koberca či gauca mi vytiahne take veci že len cumim. Aj ako len ručný (rozdelený) ma všetky tri úrovne sania a je skvelý na uolne že všetko. Ešte aj auto si s ním povysavam veeeelmi pekne, viem pod gaučom a posteľou vysávať atd atd. Takze za mna Dyson
jednoznacne Dyson, ziadne nahradne diely nepotrebujes, mam ho viac ako 5 rokov, pouzivam niekolkokrat denne a bateria ma rovnaku vydrz...pozri sa ty si uz zatial dala 240 eur do "luftu" a nemas ani poriadny vysavac. Niekedy je lepsie investovat a mas pokoj.
Tiez som za Dyson. Mame ho niekolko rokov a ziadny problem nie je.
Ja mam teraz nový tycovy bez káblový sencor, dobre ťahá, v kľude povysavam celý 3 izbový byt, som spokojná.
@hopatko ...tak my mame karcher žltý ten stavebný....ja honpouzivam na bežné vysavanie uz kupovaný 2012-2013....tyc9vy som si vyžiadala na vianoce 60 eur....a jeden som zobrala od kamarátky.. nevyužívala.....ja sa o spotrebiče starám....myslím servis..viem si aj remeň na práčke vymeniť...neviem elektro veci na tom rieist...to keď sa raz pokazí skúsi ako diel vymeniť....myslím na umývačke a tak....sak ale dnes ej doba uplne inde....dyson nepoznám osobne....ale verím ze nemecky výrobok ma premyslene všetko.....len akku baterku som myslela....ze keď treba po rokoch vymeniť....ja som typ co vysáva ako relax.. tak pre mňa by to bolo ideal 🙂
@pieksamaki to si teda sikovna zienka 🙂 ak mas vysavanie ako relax, tak Dyson s tym jeho svetielkom by bolo pre teba ako siedme nebo
Ja mam gýčový bezkablovy Xiaomi a aj roboticky, ale po 4 rokoch pojdem do dysonu
@hopatko to je diagnóza🙂 nie šikovnosť.....sak to...len ja si dlhšie rozmýšľam....kym niečo kúpim....ale dyson chvalia.....tak možno kupim

Tak my mame 3, 2 normálne....1 tycovy....ale nemáme ten robotický. To ani nechcem.....a občas pozametam metlou