icon

Skúsenosti s tyčovými vysávačmi: Ktorý odporúčate?

iva_na11
18. máj 2024

Ahojte, ake mate skusenosti s aku tycovymi vysavacmi? Ja zhanam nejaky, co nema problem aj s vlasmi, nezamotavaju sa do kefy, aby bol relativne lahky a aby sa tlacidlo na zpanutie dalo normalne zapnut a vypnut a nemusela som ho drzat cele vysavanie. Nejake odporucania? Uz hladam tyzden a zatial mi najlepsie vychadza xiaomi g10 akurat ze je dost tazky. Dakujem 🙂

rooberta
18. máj 2024

Bissell

butterflyeffect
18. máj 2024

Mame teslu a aj dvoch psov 😁 som spokojna

aurinia
18. máj 2024

@iva_na11 ja mám Rowenta tyčovy, dlhé vlasy sa zamotavaju, ale nie je problém to vyčistit...chlpy od zvierat sú v pohode...ale mám ho už 4 roky, pekne my vydržal ..spokojná som. Mali sme jeden tyčovy a rýchlo sa pokazil, stali rovnako...
Možno je niečo lepšie...

milanemila
18. máj 2024

My mame dyson a nedam na neho dopustit, je perfektny. Jedine co mi vadi a to aj ty pises, ze “tlacidlo” na rucke treba drzat stisnute pocas vysavania.

aurinia
18. máj 2024

@aurinia mi* oprava...až mi zabehlo akú chybu som napisala

maxalla
18. máj 2024

Nemam dobru skusenost. Ale vyskuslaa som len jeden, ten je onicom. Upratovacka, ktora mi chodi upratovat, ospevovala jeden tycovy, ktory maju v inej domacnosti, kam chodieva, ale ten sa pohyboval v cenovej kategorii 600€+ a to za vysavac nie som ochotna dat. Ledaze by mi aj navaril a opral.

a_andrejka4
18. máj 2024

Mam eta 2v1 ale uz mi prd vydrzi ( vysavam pri detoch cely dom minimalne 2x do dna, a do toho izby a miesta kde namrvia, cize fakt su dni kedy ho vytahujem aj 6-8x za den (noo neznasam omrvinky a žmolky na podlahe) kazdopadne kupila som si lacny tyčovy z lidla ale na šnuru a to sa neda porovnat ten silny ťah oproti baterkocemu vysavaču. A povedala som si že radaej pri mojej spotrebe kupim kazde 3 roky 30 eurovy vysavac ako 100 eurovy na taku kratku dobu🥴