Skúsenosti s tyčovými vysávačmi so zmývaním 2v1
Ahojte, rada by som sa opytala, kto ma, na nejake typy takych tycovych vysavacov, ktore by mali zaroven funkciu zmyvania, ze sa podlaha da umyt a zaroven vysat alebo opacne. Dostali sme parny cistic a zas len je to taky 1 spotrebic a aj tak to potrebujem vysat. Ten tycovy chcem urcite, ale u nas ma zmysel aj to zmyvanie 2v1, kedze mame male deti a v kuse daco natrusene a nakydane 😆😊. S ktorymi mate dobre skusenosti?
Rozpocet mame okolo 300 eur max., ale ak existuje nieco dobre za 150 eur, tak budem len rada. Dakujem krasne za odporucania, co ano, co nie.
@nevenka mám sencor all in one . Teraz som ho poslala na reklamáciu a dúfam, že mi radšej pošlú peniaze ako by ho mali opraviť. Pretože ako bolo už vyššie spomenuté, nenahradí to absolútne normálne umývanie podlahy. Je to podľa mňa len také povrchové umytie od prachu. A ďalšia vec, ktorá mňa neskutočne vadí je, že tá časť na umývanie začne stále smrdieť. Ja z toho naozaj vylievam vodu a všetko robím ako sa má, lenže tá voda vo vysávači zájde naozaj do všetkých miest , nie len do nádob s vodou, ale aj cez všetky rúrky atd. a stále to potom začne smrdieť. A to čistenie je naozaj komplikovane, treba rozobrať pomaly na súčiastky celý vysávač a všetko prečistiť. Zábere to veľmi veľa času. Ja už som si kúpila obyčajný mol viledu a som spokojná. A vysávač si kúpim už len obyčajný tyčový, bez funkcie umývania.
My mame Philips aqua 3v1 ešte ten starši typ a ja som spokojná..
Keď sa ti nechce čisto že len zmyvat ,účel to splní , samozrejme že zmyvam aj normálne a obyčajným mopom, ale toto je také na povrchové umytie, prevoňanie priestoru,ktoré sa určite pridá pri deťoch..

@nevenka za mňa je mopovanie pri tycovom vysavaci úplne že doplnková záležitosť a nenahradí ti to riadne umytie podlahy, keďže vo vysávači s mopom, máš len obmedzené množstvo vody a stále tu istú handričku, keď mopujes klasický tak niekoľkokrát ten mop opláchnes a zbaviť ho tak nazbieranej špiny. Za mňa radšej riadny tycovy vysavac a mop zvlášť.