icon

Skúsenosti s tyčovými vysávačmi so zmývaním 2v1

nevenka
19. nov 2024

Ahojte, rada by som sa opytala, kto ma, na nejake typy takych tycovych vysavacov, ktore by mali zaroven funkciu zmyvania, ze sa podlaha da umyt a zaroven vysat alebo opacne. Dostali sme parny cistic a zas len je to taky 1 spotrebic a aj tak to potrebujem vysat. Ten tycovy chcem urcite, ale u nas ma zmysel aj to zmyvanie 2v1, kedze mame male deti a v kuse daco natrusene a nakydane 😆😊. S ktorymi mate dobre skusenosti?
Rozpocet mame okolo 300 eur max., ale ak existuje nieco dobre za 150 eur, tak budem len rada. Dakujem krasne za odporucania, co ano, co nie.

anicka182
19. nov 2024

@nevenka za mňa je mopovanie pri tycovom vysavaci úplne že doplnková záležitosť a nenahradí ti to riadne umytie podlahy, keďže vo vysávači s mopom, máš len obmedzené množstvo vody a stále tu istú handričku, keď mopujes klasický tak niekoľkokrát ten mop opláchnes a zbaviť ho tak nazbieranej špiny. Za mňa radšej riadny tycovy vysavac a mop zvlášť.

nevenka
autor
19. nov 2024

@anicka182 dakujem. Dava to logiku 😊.

lenuska9999
19. nov 2024

@nevenka mám sencor all in one . Teraz som ho poslala na reklamáciu a dúfam, že mi radšej pošlú peniaze ako by ho mali opraviť. Pretože ako bolo už vyššie spomenuté, nenahradí to absolútne normálne umývanie podlahy. Je to podľa mňa len také povrchové umytie od prachu. A ďalšia vec, ktorá mňa neskutočne vadí je, že tá časť na umývanie začne stále smrdieť. Ja z toho naozaj vylievam vodu a všetko robím ako sa má, lenže tá voda vo vysávači zájde naozaj do všetkých miest , nie len do nádob s vodou, ale aj cez všetky rúrky atd. a stále to potom začne smrdieť. A to čistenie je naozaj komplikovane, treba rozobrať pomaly na súčiastky celý vysávač a všetko prečistiť. Zábere to veľmi veľa času. Ja už som si kúpila obyčajný mol viledu a som spokojná. A vysávač si kúpim už len obyčajný tyčový, bez funkcie umývania.

victory7897
19. nov 2024

My mame Philips aqua 3v1 ešte ten starši typ a ja som spokojná..
Keď sa ti nechce čisto že len zmyvat ,účel to splní , samozrejme že zmyvam aj normálne a obyčajným mopom, ale toto je také na povrchové umytie, prevoňanie priestoru,ktoré sa určite pridá pri deťoch..