icon

Skúsenosti s vankúšom HeviPillow: Kúpiť ho?

dominikademeter
27. nov 2024

Pekný deň želám. Chcem sa spýtať, tie ktoré ste si zakúpili vankúš HeviPillow, aké máte s ním skúsenosti? Zvažujem kúpu pre mňa a partnera. Ďakujem😇

woody1
29. nov 2024

Tieto vankúše sú len luxusne obrendovane a zmarketingované bežné vankúše s posekanou pamäťovou penou, ktoré sa predávajú všade na Aliexpresse alebo temu sa dajú kúpiť už do 20 eur a na SK e-shopoch do 40 eur rovnako aj ostatný sortiment stači pár minut pogoogliť , o nič supercool tu nejde 🙂

dominikademeter
autor
30. nov 2024

@woody1 ďakujem za odpoveď🙂 áno, je pravda že som našla aj na iných slovenských e-shopoch do tých 40€ tiež z nasekanej peny😁 mňa poslednú dobu bolieva krčná aj chrbát, plus mám plytký spánok preto hľadám nejaký dobrý vankúš.....v minulosti som skúšala ten ZZZQuil, čo mu ale nepomohlo☹️a ortopedický čo mám nieje zlý, len ako hovorím, neviem sa vyspať

michaela____
5. júl 2025
@dominikademeter

@woody1 ďakujem za odpoveď🙂 áno, je pravda že som našla aj na iných slovenských e-shopoch do tých 40€ tiež z nasekanej peny😁 mňa poslednú dobu bolieva krčná aj chrbát, plus mám plytký spánok preto hľadám nejaký dobrý vankúš.....v minulosti som skúšala ten ZZZQuil, čo mu ale nepomohlo☹️a ortopedický čo mám nieje zlý, len ako hovorím, neviem sa vyspať

@dominikademeter
Dobry den, s tym vankusom ste sa nakoniec nejak rozhodli? Nekupili ste ho nahodou, pripadne niekde inde nejaky iny? 🙂 vdaka

dominikademeter
autor
8. júl 2025
@michaela____

@dominikademeter
Dobry den, s tym vankusom ste sa nakoniec nejak rozhodli? Nekupili ste ho nahodou, pripadne niekde inde nejaky iny? 🙂 vdaka

@michaela____ kúpili sme si ich a sme spokojný

mirkazdenko
11. júl 2025
@dominikademeter

@dominikademeter a prešli vám bolesti krčnej? Pomohli? Je vidno rozdiel oproti klasickým vankúšom?

5dada10
13. júl 2025
@dominikademeter

@dominikademeter no to by aj mna zaujimalo lebo chcem kupit aj ja ...

dominikademeter
autor
17. júl 2025
@mirkazdenko

@dominikademeter a prešli vám bolesti krčnej? Pomohli? Je vidno rozdiel oproti klasickým vankúšom?

@mirkazdenko krčná povolila😄ono je fajn na rom vankúši, že si výplň viete prispôsobiť, keďže je nasekaná tak buď pridať alebo odobrať

mirkazdenko
18. júl 2025
@dominikademeter

@mirkazdenko krčná povolila😄ono je fajn na rom vankúši, že si výplň viete prispôsobiť, keďže je nasekaná tak buď pridať alebo odobrať

@dominikademeter tiež nad ním už dlhšie rozmýšľam a mam problémy s krcnou chrbticou tiež a nech skúšam čo skúšam, zatiaľ stále boli. Tento hevi je drahší, tak som nevedela, keď ho tak všade reklamuju, či verit ci nie 😁 ďakujem za info

dominikademeter
autor
18. júl 2025
@mirkazdenko

@dominikademeter tiež nad ním už dlhšie rozmýšľam a mam problémy s krcnou chrbticou tiež a nech skúšam čo skúšam, zatiaľ stále boli. Tento hevi je drahší, tak som nevedela, keď ho tak všade reklamuju, či verit ci nie 😁 ďakujem za info

@mirkazdenko zamalo♥️