Skúsenosti s vstavanou skriňou Ikea
Ahojte. Do domu si ideme dávať robiť kuchynu a vstavanu skrinu do chodby stolárovi. Pozerala som skrine v Ikeii, že možno by nebola zlá do spálne na celú dlžku steny aj taka. Máte skusenosť? Dajú sa predne dvierka zmeniť farebne? nemám skúsenosti s nabytkom z Ikeii. Nechcem posuvne dvere na skrini, ani klsicke tie uchytky,... Ci je možnosť aj toto si povedať ako chcem.
Cenovo som pozerala od 1000€ vyššie v Ikeii, neviem či nebude hodnotnejší stolár a spraví mi ako čo kde chcem...
@natalia328 áno máš tam systém PAX síce to nie je úplne postrop majú výšku 236cm ale my sme si take dali. Dvierka si vieš zvoliť aké chceš. Ak nechceš uchytku tak majú aj push systém. Vieš si zvoliť čokoľvek na stránke majú aj online plánovač a vieš si to tam celé naplánovať a zistiť cenu.
Úprimne ja mám v spálni pax ikea a v chodbe od stolára a je mi ľúto že sa mi nedala dať ikea aj do chodby. To od stolára mame malú skriňu cca 100cm šírka ale dali sme za to skoro 700€ a podľa mna to nemá ani hodnotu.
@anonym_7dab19 a za tu do spálne ste dali kolko prosim vas? pozerala som len tak jedným okom ako Pax funguje.
Neviem ešte presne rozmery, tak až ked budem vedieť si to viem pozrieť a nahádzať aku zostavu by som chcela.
@natalia328 nech sa paci, planova PAX
https://www.ikea.com/addon-app/storageone/pax/w...
Mam doma 4x skrinu PAX, bola to vyborna kupa a mozem len doporucit. 👌🏻
Cena vie byt velmi variabilna, podla vnutorneho vybavenia, pouzitych dvierok, sposobu otvarania atd...vyklikavaj si to sama a uvidis tie rozdiely
@natalia328 skús si na stránke IKEA sama naplánovať a vypočíta ti aj cenu
https://www.ikea.com/addon-app/storageone/pax/w...
@anonym_7dab19 a za tu do spálne ste dali kolko prosim vas? pozerala som len tak jedným okom ako Pax funguje.
Neviem ešte presne rozmery, tak až ked budem vedieť si to viem pozrieť a nahádzať aku zostavu by som chcela.
@natalia328 nás vyšla cca 1500€ ale teda vybrala som si dosť drahé dvierka tak to bolo tým. Ja som si vybrala dvierka fardal lesklé a neľutujem. Žiadnu odtlačky ako sa otvárajú za mna top. A závisí to aj od vybavenia my mame dosť zásuviek.
My mame cely byt ikea a neľutujem nič čo som zatiaľ kúpila 😂 jedine čo nemáme ikea je kúpeľňa a ta chodba a to má len mrzí že sa nedalo z ikea. Ako výhodu vidím aj to neskôr keď hudem chcieť zmenu tak si len vymením dvierka a spravím z toho úplne nový byt.
Ja mam aj kuchynu z ikei aj skrine sme minule menili a lepsie skrine som nemala ani nevidela. Dvierka maju na vyber.aj korpus.sama si vies vyskladat popripade aj dokupit hocikedy cez rok ak ti treba policku atd.mna vysla 5.5m skrina okolo 2300€ uz neviem presne, teraz sme kupovali aj detom do izieb
@natalia328 máme PAX v celom byte. Je to taký štandard v cene aj prevedení. Ja som s nimi veľmi spokojná. Urobila som si vnútorné prevedenie aké som chcela a to je naozaj lacnejšie ako vo firmách či u stolárov. Mala som aj klasické vstavané a bola som zdesená. Vlastne len police a dvere, ktoré sa po čase rozhegali a ceny neskutočné. A hlavne "to sa nedá, tamto sa nedá" 😏 Pax som si v Ikeáckej aplikácii naplánovala, naložila, zaplatila aj sama zmontovala 😊
Ja mam aj kuchynu z ikei aj skrine sme minule menili a lepsie skrine som nemala ani nevidela. Dvierka maju na vyber.aj korpus.sama si vies vyskladat popripade aj dokupit hocikedy cez rok ak ti treba policku atd.mna vysla 5.5m skrina okolo 2300€ uz neviem presne, teraz sme kupovali aj detom do izieb
@malinovka333 presne, ja už som kupovala Ikeácku 2 krát, do dvoch bytov. A som maximálne spokojná. Denne používaná, obúchaná, otrieskaná... a všetko pekne drží, kvalitné kovanie.
@natalia328 no ja som zvedava, tiez sme kupili pax, mame ju nezlozenu este. My mame v byte, ako sme kupili byt, to je od stolara urcite, ma uz svoje roky a to je ina kvalita. Tie police unesu extrem vela kg a nic om nie je. Som zvedava na ikeu teda
@natalia328 máme PAX v celom byte. Je to taký štandard v cene aj prevedení. Ja som s nimi veľmi spokojná. Urobila som si vnútorné prevedenie aké som chcela a to je naozaj lacnejšie ako vo firmách či u stolárov. Mala som aj klasické vstavané a bola som zdesená. Vlastne len police a dvere, ktoré sa po čase rozhegali a ceny neskutočné. A hlavne "to sa nedá, tamto sa nedá" 😏 Pax som si v Ikeáckej aplikácii naplánovala, naložila, zaplatila aj sama zmontovala 😊
@maya_hi my sme kupovali pred 5r v black red white s posuvnymi dverami, a dobreze som ich vyhodilavtedy pax nebol taky ako teraz tak som prerobila na tom, mne tie posuvne dvere zacali liezt na nervy tak som chcela s otvaracimi dverami, fakt su krasne a aj kvalitne

@natalia328 áno máš tam systém PAX síce to nie je úplne postrop majú výšku 236cm ale my sme si take dali. Dvierka si vieš zvoliť aké chceš. Ak nechceš uchytku tak majú aj push systém. Vieš si zvoliť čokoľvek na stránke majú aj online plánovač a vieš si to tam celé naplánovať a zistiť cenu.
Úprimne ja mám v spálni pax ikea a v chodbe od stolára a je mi ľúto že sa mi nedala dať ikea aj do chodby. To od stolára mame malú skriňu cca 100cm šírka ale dali sme za to skoro 700€ a podľa mna to nemá ani hodnotu.