Skúsenosti so sedačkami Phase - kvalita
Dobrý deň, aké máte prosím skusenosti so
sedačkami z Phase ? V showroome majú vystavené v podstate všetky, zdali sa nám kvalitné a pevne (najmä.v porovnaní s poľskými výrobkami ponúkanými v Asko, XXX Lutz, Mobelix a pod), zatial ale nemame osobnú skúsenosť. Ďakujem.
Máme už roky. Stále je vo výbornom stave. Kvalitné.
Mame uz druhu v poradi, menili sme kvoli stahovaniu, lebo nam povodna rozmerovo nepasovala a spokojnost.
chceli sme tiež odtiaľ - prečítali sme si recenzie a radšej sme od toho upustili
chceli sme tiež odtiaľ - prečítali sme si recenzie a radšej sme od toho upustili
@anonym_70e269 recenzie uvedené kde ? veľa negatívnych som práveže nenašla
Na kolko rokov chces tu sedacku? My v rodine menime po 10tich rokoch. Bud uplne novu, alebo novy potah. Tolko ti vydrzi aj polska. Teraz som si dala urobit u miestneho remeselnika a povedal mi, ze robi pre Cipex. A ze je to bezne, ze takito mali robia "na kolene" pre zname firmy. Pritom Cipex je velmi drahy. Pre mna je hlavnym kriteriom cena. Nechcem na drahy gauc pozerat 20 rokov.
Na kolko rokov chces tu sedacku? My v rodine menime po 10tich rokoch. Bud uplne novu, alebo novy potah. Tolko ti vydrzi aj polska. Teraz som si dala urobit u miestneho remeselnika a povedal mi, ze robi pre Cipex. A ze je to bezne, ze takito mali robia "na kolene" pre zname firmy. Pritom Cipex je velmi drahy. Pre mna je hlavnym kriteriom cena. Nechcem na drahy gauc pozerat 20 rokov.
@anonym_014fdd neviem aku mate predstavu o cene poľskej sedačky, resp. kde ste ju kupovali Vy, ale keď sme boli pre predstavu pozerať vo vyššie spomínaných obchodoch (asko a pod), cenovo boli niektoré 1500 a vyššie a vyzerali dosť labilne. druhá kategória su menšie predajne, kde sa ceny sedaciek pohybujú od 2000 vyššie kde nam v 90% povedali ze ich berú z polska. Takže polska sedacka častokrát nie je lacnejšia alternatíva.
@anonym_014fdd neviem aku mate predstavu o cene poľskej sedačky, resp. kde ste ju kupovali Vy, ale keď sme boli pre predstavu pozerať vo vyššie spomínaných obchodoch (asko a pod), cenovo boli niektoré 1500 a vyššie a vyzerali dosť labilne. druhá kategória su menšie predajne, kde sa ceny sedaciek pohybujú od 2000 vyššie kde nam v 90% povedali ze ich berú z polska. Takže polska sedacka častokrát nie je lacnejšia alternatíva.
@simon_87 sice nemam skusenost s phase ale davali sme si vyrabat od poliakov, ziemla a sme spokojni. Aj cenovo fajn. Lahko sa cisti a maju dobre recenzie
@anonym_014fdd chcem vidiet polsku sedacku, ktora vydrzi 10 rokov. teda vydrzat vydrzi, ale ako bude vyzerat a hlavne, aka bude vysedena.
@simon_87 my od nich mame sedačku- keď nám ju doniesli- mala dve mini vady, reklamovali sme - vybavené to bolo do mesiaca- žiadne vykrucacky, teraz má tri roky mame malé deti, ktoré po nej stále skáču, kocur sem tam do nej zatiahne pazúrami a je stále v super stave, takze u nás určite spokojnosť 👍🏻
Mame phase uz roky( 10) ,bielu kozenu a je ako nova

Máme doma aj na chalupe. Veľká spokojnosť