Skúsenosti so sedačkami s matracom na každodenné spanie
Ahojte zienky,
s manzelom sme si pred rokmi kupili 3-izbovy byt. Vtedy sme mali iba jedno dieta no pribudli nam do rodiny dvojicky. Zatial ako docasne riesenie sa im chystame namiesto nasej spalne urobit detsku izbu. My si mame v plane kupit sedacku vhodnu na kazdodenne spanie so zabudovanym matracom. Zaujimalo by ma ci ma niekto s tymto realnu skusenost? Na internete som ich zopar nasla ale bez recenzii. Viete mi poradit kde takyto gauc v tvare L zohnat, ktory bude pekny a zaroven kvalitny? Uvazovali sme aj nad neviditelnou postelou ale este nie je iste, ci v byte ostaneme tak preto tato moznost. Majte pekny den.
@ludka0309 Máme podobné ako na foto, ale strašne to vŕzga a tým, že to má jeden matrac vcelku, tak keď sa jeden človek pohe, hojdá druhého. Oveľa lepší je z firmy mvariant.sk. Máme ho u mamy a dobre sa na ňom spí. Aj tvrdosť matracu sa dala vybrať aj farba dreva z viacerých možností.
Moji susedia majú rozdelenu obývačku tak, že v jednom rohu majú manželskú posteľ, co majú rozdeľene so závesom od ostatnej časti obývačky.
Pripnem sa..🙃

Mame presne tento,spavali sme na nom rok,potom sme isli do inej izby,nasu spalen sme nechali detom,a sli do obyvacky spavat,preto sme ho kupovali na kazdy den,nie pre navstevy raz za cas.Mne sa na nom spalo dobre aj muzovi,ten madrac sa da aj vymenit ked by trebalo.