icon

Skúsenosti so sklápacími posteľami s gaučom

vierkamk
9. feb 2022

Ahojte, nemá niekto skúsenosť so sklápacími posteľami gaučom? S mužom by sme tak chceli vyriešiť spanie v obývačke.. Neobjednávala niekrirá z vás zo spol. Nessus, premalebyty.sk ci nabytokmorava? Neviem k nim nájsť dosť referencií a asi nemajú ani showroomy, kde by sa to dalo vidieť. Ďakujem 🙂

macik9999
9. feb 2022

@vierkamk ahoj my máme sklápaciu posteĺ z firmy Hajana

vierkamk
autor
9. feb 2022

@macik9999 ahoj 🙂 a mate klasicku alebo na mieru.. ci robia aj take rovno s pohovkou? A spokojni? 🙂 dakujem

sonapp
11. sep 2022

Ahoj. Ja mám na mieru Nesuss aj so sedačkou. Môžem len odporúčať. Showroom majú v Poprade, ale treba si dohodnúť termín. Majú to urobené v byte.

alzbetazv
10. nov 2024

@sonapp ahoj...ja som tiež pozerala recenzie na sklápacie postele na nete a firma NESUSS naj hodnotenia...chcem sa spýtať ,stále po dlhej dobe žiadne poškodenia gauča,presedenie,resp.ine vady na sklapacej posteli?? Tiež si to chcem dať v novom roku vyrobiť, keďže máme len 2izb byt... síce to vyjde aj zo 4500 € tak preto bližšie info od niekoho kto ich vyrobok má...

sonapp
10. nov 2024

Ahoj, presedenie si posúď sama posielam fotku. Všetko ide ako má.

alzbetazv
10. nov 2024

@sonapp tak super potom...ty si to kedy kupovala a za kolko celkovo ?? Pýtali € aj za montáž ?? Teraz , keď som pozerala rohovú sedačku + sklápaciu posteľ 160 + matrac + polička s perinákom tak cca 4500€ a to ide este dph hore od nového roka...

sonapp
10. nov 2024

Ja okolo 5000€ ale mam tam premiove materialy. Mam ju tretí rok. Montáž bola asi 100€ už si to nepamätám presne. Veď im napíš, ti pošlú presnú cenu. DPH ide o hore 3% to hádam nebude tak veľa.

lejja
4. máj 2025
@vierkamk

@macik9999 ahoj 🙂 a mate klasicku alebo na mieru.. ci robia aj take rovno s pohovkou? A spokojni? 🙂 dakujem

@alzbetazv
@vierkamk čo ste si vybrali, akého výrobcu?

vierkamk
autor
11. máj 2025
@lejja

@alzbetazv
@vierkamk čo ste si vybrali, akého výrobcu?

lejja
11. máj 2025

@vierkamk môžem napísať ss?