icon

Smart TV alebo multimediálne centrum

juri25
29. mar 2025

Máme starší Smart TV Samsung, ktorý už častejšie seká, zle sa načítajú aplikácie. Dlho čakáme kým sa niečo spustí a končí sa podpora Netflix, predtým aj HBO.

Preto zvažujeme kúpu nového TV. Chceli by sme so systémom Google TV. Len nevieme či sa oplatí kúpiť nový Smart TV alebo radšej ísť do multimediálne centra, ktoré stojí podstatne menej.

Na druhej strane ak už takto pomaly a zle pracuje TV (už má 9 rokov), či fakt neostáva iba radšej nový TV kúpiť.

Zaujímal by ma tiež vás názor na Smart TV vs multimediálne centrum a to nezávisle od spomínaných problémov vyššie. Je multimediálne centrum lepšia voľba, aj čo sa týka podpory do budúcnosti?

kaktusik007
29. mar 2025

@juri25 moj televizor ma 13 rokov. Kupila som si taku malu hlupost za cca 35 eur a netflix aj s hbo si pustam cez telefon, a vdaka tej malej krabicke streamujem na televizore. Naco novy televizor, kym funguje.

niekto2hy
29. mar 2025

@juri25 Jednoduchsie je kupit multimedialne centrum - certifikovane Google,kde spustis Netflix a dalsie aplikacie.
@kaktusik007 Kup si certifikovane zariadenie a nepotrebujes k tomu telefon.

juri25
autor
29. mar 2025

Ďakujem za odpovede, však toto že TV ide, len je pomalý a nepodporuje niektoré aplikácie. Jednoduchšie mi príde kúpiť multimediálne centrum. Určite vyberiem niečo čo je certifikované.

kaktusik007
29. mar 2025

@niekto2hy mne telefon prave maximalne vyhovuje ;)

niekto2hy
29. mar 2025

@kaktusik007 Je tam casovy posun a prestavka v sledovani,ked chces telefonovat.😎

kaktusik007
29. mar 2025

@niekto2hy ja nezvyknem pri telefonovani pozerat a naopak... 🙂

zic
29. mar 2025

kup si za 50 eur xiaomi stick a vraz ho do stareho televizora a vybavene...

romino
29. mar 2025

Mne nejdu davno uz ziadne aplikacie.
Multimedialne centrum za dakych 25e z aliexpressu to vyriesilo 🙂
Naozaj netreba kvoli tomu nove TV kupovat

kitty88
29. mar 2025

My mame viac ako 15-rocny televizor, kupili sme k nemu Xiaomi mi tv stick za cca 40€ a daju sa na nom sledovat vsetky streamovacie platformy, rovnako ako na nasom novom televizore s Google tv.