Spotreba vody štvorčlennou rodinou
Zdravím, zaujimalo by ma kolko vody studenej aj teplej spotrebujete mesacne.Totizto za minuly rok sme mali dokopy 70m3 vody.Muz hovori ze je to strasne vela tak som zacala setrit ,sprcha iba kazdy druhy den ja aj deti (muz sa sprchuje v praci) ,pracka iba 3x viac nie a pod ...za januar sme minuli 2,66m3 teplej a 3,9m3 studenej vody co je zase viac ako priemer (1/12) za rok 2021 ...cize zbytocne sme sa sprchovali menej.Uz tomu nechapem kde sa ta voda mina 😪
My sme spotrebovali viac a to sme 4. Plus teraz prislo babo.
70 kubíkov ročne? Keby si napísala mesačne tak by som chápala, že treba šetriť. My sme štyria dospelí a máme spotrebu 10 kubíkov mesačne a to teda riadne šetríme. 3 práčky (8kg) priemerne mám aj ja.Umývačku som kupovala minulý rok tak aby mala minimálnu spotrebu vody aj elektriny. Skontroluj WC, batérie, ale podľa spotreby to máte v poriadku. Kúpte umývačku, a sprchujte sa podľa potreby. Nedá sa ušetriť tam, kde je minimálna spotreba už teraz.
@abab umyvacku aj ked kupim nwm kde by som ju dala kedze sme v podnajme a mame staru povodnu kuchyňu 🤷♀️...wc mame ok aj zbytok
Tak sa nestresuj, nemíňaš veľa vody, fakt nie.
To vážne sa 2 dni neosprchujes aby si ušetrila vodu? Lebo manžel povedal?? A v lete ako?? Veď aj dospeli aj deti sa potia,..nebude manžel z tých drzgrosov čo šetrí na všetkom? Ja tiež neplytvam ničím, no hygiena musí byť
Mna skor zaujima ako je mozne minut tak malo vody ako minate vy 😃

Fiha, nas je doma 5 a posledne 2 roky minieme viac ako raz tolko studenej vody (teplu si ohrievame sami). Kolko minies ty, sa mi vobec nezda vela. Sprchujeme sa denne, mladsia dcera aj synovec sa sem tam radi nalozia do vane, periem v podstate denne, mame umyvacku. Kedze uz 2 roky sme doma a robime online, spotreba vody nam vzrastla aj kvoli splachovaniu. Neriesim, na ukor hygieny predsa neprestanem prat, splachovat ci umyvat sa... ak chces presne cislo, minuly rok to bolo 193 kubikov studenej vody za rok (5 ludi viac menej stale doma na home office a pod).