icon

Ste spokojné s naparovačom odevov?

svgd
21. máj 2024

Ahojte, ako ste spokojne s naparovacom odevov?Rozhodujem sa ktory?Alebo ak mate iný poprosím recenziu.dakujem

Ste spokojné s naparovačom odevov?Ste spokojné s naparovačom odevov?
luccija
21. máj 2024

@svgd ja som dostala zadarmo k nákupu Tefal, ale iný povedala som si, že ďalšia haraburda do domu, ale som milo prekvapená.Len mi je mala tá nadobka na vodu treba ju rýchlo dopĺňať.idem Ti ho odfotit

luccija
21. máj 2024

@svgd môj má len 70 ml nádobu a mám tento, ale na cestovanie či pár tričiek, blúzky som milo prekvapená ako ozehli

kris_tin257
21. máj 2024

Ja som mala veľký profesionálny, používala som ho na všetko klasickú žehličku som nemala a bola to mega vec 😊

asanti55
21. máj 2024

Philips mam a som spokojna nemusim tazku zehlicku vytahovat

sulavikova
21. máj 2024

Mám Philips a som maximálne spokojná.

sajmi
21. máj 2024

Ako to prosím funguje, máte oblečenie niekde zavesené alebo položené?

sulavikova
21. máj 2024

@sajmi šaty mám na vešiaku a ten je zavesený na hrazde. Zdola pri naparovaní jemne pridržiavam okraj šiat. Žehlím tým hlavne spol. šaty, saká a kabáty. Nenastavuje sa žiadna teplota. Sada obsahuje aj ochrannú rukavicu, ak chcete oblečenie podložiť. Nevýhoda je malý objem nádobky na vodu.

svgd
autor
21. máj 2024

@asanti55 tento máš čo som dala foto?

asanti55
22. máj 2024

@svgd phillips steam & go

svgd
autor
22. máj 2024

@asanti55 ďakujem krásne.Si zlata

svgd
autor
22. máj 2024

@luccija dakujem

svgd
autor
22. máj 2024

@sulavikova dakujem

sulavikova
22. máj 2024

@svgd áno

svgd
autor
22. máj 2024

@sulavikova ďakujem krasne

gabrielachochulka
22. máj 2024

@sulavikova odporucas aj na zaclony?

sulavikova
22. máj 2024

@gabrielachochulka nemám záclony😇, mám atypické okná bez záclon. Ale určite to bude vhodné, nakoľko som “žehlila” aj veľmi jemný materiál, aj volániky, aplikácie atď. Oblečenie je jemne vlhké po naparovaní, ale parádne vyžehlené.

zuzanka1390
Autor odpoveď zmazal
petrusa87
25. máj 2024

Ja neviem, mne sa to moc nepaci, niekedy to vychrli kvapky vody na oblecko a potom je to mokrejsie

svgd
autor
28. máj 2024

Ďakujem vsetkym za recenzie.Uz som kupila spokojna som.

evaachesa
15. jan 2025

@svgd ahoj, prosím ťa ako ho hodnotis po nejakom čase? Skúšala si aj na záclony? Nemáš foto pred a po? Zaujímalo by ma také tričko a blúzka. Veci dávam do sušičky alebo na program para v práčke takže oblečenie mám väčšinou len jemne pokrčené ak nevyberiem a nevyvesim hneď, takže rozmýšľam či to bude stačiť na vyrovnanie. Hlavne by ma ale zaujímalo ako si poradí so záclonou. Dnes som ich vyprala, vyvesila a ide ma poraziť lebo sú pokrčené a fakt sa mi ich nechce dať dole a žehliť. 🤦🏻‍♀️😂

evaachesa
15. jan 2025

@sulavikova ahoj, stále si s ním spokojná? 🙂 ako ho hodnotis po dlhšom čase?

evaachesa
15. jan 2025

Baby mate presne tento?
@svgd
@sulavikova

evaachesa
15. jan 2025

Neviete niekto prípadne porovnať Philips vyššie s týmto Conceptom? Tento má až 150ml zásobník zatiaľ čo Philips len 70ml. Vďaka. 🙃💦💨

sulavikova
15. jan 2025

@evaachesa Používam ho stále. A som spokojná.

evaachesa
16. jan 2025

@sulavikova super, ďakujem za info. 🙂

svgd
autor
Autor odpoveď zmazal
svgd
autor
16. jan 2025

@evaachesa ja som sa rozhodla pre túto a som spokojnaPhilips 7000 Series STH7060/80.Zehlim len tričká,blúzky,ľahké sukne inak nič.Zaclony som neskusala.

evaachesa
16. jan 2025

@svgd a vyhladí ti aj tričká zo 100% bavlny? Čítam recenziu že s týmto bol problém presne pri tomto type.