icon

Ste spokojní s práčkou Haier HWD80-B14979-S?

nadezdah
19. jan 2025

Ahojte. Mate niekto doma túto pracku so sušičkou? Ste s ňou spokojný ?

lindus_esterka
19. jan 2025

Ahoj, ja mam a som spokojná 🙂 jedine co by som vytkla je hlasnejsie napustanie a vypustanie vody pri prani. Neviem, kde ju budes mat, ja mam kupelnu vedla spalne a ak by tam ktosi spal tak by ho to asi zobudilo

la_dolce_vita
19. jan 2025

Neviem ci presne tuto mam, myslim tie cisla za nazvom, ale spokojna som. Nesusim uplne vsetko, len prilezitostne a najma uteraky, ale pre nas dvoch uplne postacujuce.

nila0622
19. jan 2025

Aj my ju máme, @lindus_esterka to presne zhrnula

stela567
19. jan 2025

Za mňa paráda. A hlavne aj vysuši prádlo. Nechcela som kúpeľňu zabednit 2 spotrebičmi veľkými 😃 kupovali sme kvôli malej a teda periem 3x do týždňa a kúpeľňu mame pri spálni. Keď zavriem dvere na kúpeľni tak pohodka 😊

lindus_esterka
20. jan 2025

@nila0622 aj vasa ked napusta vodu tak to robi na (prisaham) 30x ? Ide ma porazit ked je doma ticho a pocujem to 😅

nila0622
20. jan 2025

@lindus_esterka Ano 😁 Ale uz som si zvykla, presne ako pises, ze len ked je ticho tak to zaregistrujem 😃 Ale inak ju dost casto zapinam aj na noc, do kupelne zavriem dvere, do spalne otvorim a nerusi ma to

nadezdah
autor
19. feb 2025

Ahojte. Už ju mám doma. Prosim vás, dá sa zapnúť len sušenie, bez prania? Nemala som pri nej návod, stiahla som len z netu, ale nikde som nevycitala, ako zapnúť len sušenie. Ďakujem
@stela567
@lindus_esterka
@la_dolce_vita

la_dolce_vita
19. feb 2025

@nadezdah ano, samozrejme, ja si to nastavujem zvlast, po prani, nedavam vsetko susit. Symbol je DRY LEVEL.

nila0622
19. feb 2025

Tento program je čisto sušenie

baskaaa5
11. okt 2025

Baby poraďte prosím ako nastaviť sušenie. Dnes sme si ju kúpili, prádlo mi nevysusilo. Dala som samostatne sušenie. Ďakujem

nadezdah
autor
11. okt 2025
@baskaaa5

Baby poraďte prosím ako nastaviť sušenie. Dnes sme si ju kúpili, prádlo mi nevysusilo. Dala som samostatne sušenie. Ďakujem

@baskaaa5 vyššie máš obrázok. Tričko s takými vlnami, to je na sušenie program a potom si tlačítkom Dry lewel nastavíš ci to chceš na dosušenie, rovno do skrine, alebo na žehlenie, resp si nastavíš čas pol hod. hodinu, alebo 1,5 hod. Ale nedávaj si celú várku co peries ak plnis úplne pracku. Na sušenie tam musí byť menej prádla. Keď dávam prať vnucke, len par veciciek, tak dám 15 min. program a rovno + hodinu sušenie. Pri každom praní si môžeš navoliť tým Dry level sušenie, alebo samostatne len sušenie, co som už písala.

nadezdah
autor
11. okt 2025
@baskaaa5

@baskaaa5 a ešte neviem na koľko si dávaš zmykanie, aj to urobí svoje. To si nastavujes tlačítkom speed,. Trosku sa s tým treba pohrať, kým na to prídeš

baskaaa5
12. okt 2025
@nadezdah

@baskaaa5 a ešte neviem na koľko si dávaš zmykanie, aj to urobí svoje. To si nastavujes tlačítkom speed,. Trosku sa s tým treba pohrať, kým na to prídeš

@nadezdah ďakujem, vyskúšam sa, s tým pohrať

la_dolce_vita
12. okt 2025

Pamatam sa, ze ked bola uplne nova, tak bolo potrebne odstranit nejaku pruzinku v tej hadici a az potom susilo dobre.

stela567
12. okt 2025
@la_dolce_vita

Pamatam sa, ze ked bola uplne nova, tak bolo potrebne odstranit nejaku pruzinku v tej hadici a az potom susilo dobre.

@la_dolce_vita a kde v akej hadici prosím?

la_dolce_vita
13. okt 2025
@stela567

@la_dolce_vita a kde v akej hadici prosím?

@stela567 praveze uz si to nepamatam, ale aj tu sme o tom niekde pisali, aj na nete to bolo. Tusim ako sa zapaja do steny, tam bola taka pruzinka.