icon

Stojan na toaletný papier

julkaaa1
16. jan 2023

Ahojte mate niektorá tento stojan na toaletný? Dnes mi prišiel a nedali mi k nemu návod myslela som že to pride už zložené ak by ste mi niektorá vedeli poradiť ako ho zložiť napíšte mi prosím správu

Stojan na toaletný papier
stellarstar
16. jan 2023

@julkaaa1 odkiaľ si to objednala? Skus kuk na ich stránke či nie je návod alebo zadaj názov do Google a pripíš návod či ti to najde

lenuska9999
16. jan 2023

@julkaaa1 už pri väčšine veci nie je priložený návod na montáž. Je potrebné hľadať ho pod produktom na stránke predajcu.

julkaaa1
autor
16. jan 2023

@stellarstar kamenik.sk nieje nič

julkaaa1
autor
16. jan 2023

@lenuska9999 nie nic nemôžem praveze najst ani na stránke ani na googli...dali len niejake veci na to aby som to postavila ale neviem ako

lenuska9999
16. jan 2023

@julkaaa1 tak to je zvláštne. Zavolaj teda do Eshopu, alebo pozri ci ho neponúka iný eshope a není pod ním rovno návod

syslik81
16. jan 2023

Inštalačné pokyny vo formáte PDF sú tiež k dispozícii na stiahnutie v dolnej časti tohto zoznamu. https://www.kamenik.sk/stojan-na-toaletny-papie... mne to ale nenaslo tak im posli spravu a poslu ti odkaz
alebo poriadne pozri stranku ci to tam nenajdes

79viktoria79
16. jan 2023

@julkaaa1 a co na tom nevieš poskladať? ved nejak logicky to zloz,snad nemas centimentrove trubky ako lego🤦

osky
17. jan 2023

Ako sa presne vola vyrobok?
Nazov ,znacka...

julkaaa1
autor
17. jan 2023
osky
Autor odpoveď zmazal
osky
17. jan 2023

@julkaaa1
PD.BARCA je cod vyrobku
Znacka YOKAHOME,Polsko...vsetko to je na tej stranke pod obrazkom..

No ale nenasla som.
Vyrobene v Polsku.
Ale mas tam Tel. c.sj meil jedine im napisat,do tej Sanitz alebo priamo do Polska.