Stojí vianočný riad Villeroy & Boch za návštevu Pandorfu?
Ahojte. Viete mi povedať, či sa oplati ísť do pandorfu na nákup vianočného riadu? Alebo ceny na svk wshoppch sú porovnateľnej? Dakujem
@maciatkolulu prosím Ťa neopúšťaj sa toľko, nie sú 90-te roky, nikto už takto Parndorf neprezentuje jedine tak tí čo tam nechodia...
@malalienka85 alebo tí čo tam pracujú, bývajú......napriklad,ono plne to je statočne...a Slováci nezaostávajú,takže nie,nie sú 90.roky,no napriek tomu sa tam Slovenský národ opúšťa😉
@anonym_autor asi 90% mojho VB mam zrovna z Parndorfu. Ale z mojich skusenosti je uz teraz neskoro na nakup, uz zvykne byt obmedzenejsi vyber - a tesne pred sviatkami mam pocit ze tovar uz nedokladaju vobec, uz len co dovtedy dovezu. Bola som tento rok hned ako skoncil BF - a vyber bol este fakt super, avsak celu sadu by si si uz mala problem vyskladat --- ja si to davam dokopy teraz asi stvrtym rokom, naraz je to celkom vela penazi. Mam uz vyskladany komplet pre 12 osob, minuly rok som si dokupila este dalsich 6 zelenych stromcekovych tanierov a tento rok pre zmenu 3 cervene plus biele pecivove, kedze cervena na cervenej sa straca ;)
k otazke ze naco mi vianocny VB je ---- tejto sade som odolavala uspesne 10 rokov, odkedy ju VB uviedol.... Len potom som dostala tacku - a som si povedala ze mam pravo si robit radost aj drahsim porcelanom. Kazde rano pijem kavu z vianocnych salok, najnovsie aj miesam vianocnymi lyzickami. Vajicka jeme iba z toys delight. A ano, ak robim oslavu v lete ---- servirujem na tomto servise. No nie na tych 24cm tanieroch s vianocnym stromcekom - pouzivam bud velke, alebo mensie pecivove. Proste ja sa mam rada, v zivote som si preskakala kadecim a oslavujem kazdy jeden den, ze chodim, ze zijem, ze mam zdrave deti. Ja mam teda Vianoce celorocne - preto aj celorocne pouzivam vianocny riad. Nic neodkladam na zvlastnu prilezitost - zvlastnou prilezitostou je kazdy jeden okamih.
@muchotrafka298 nechceš to predať?🙂)
@anonym_autor nie o predaji neuvazujem. Kupila som velmi vyhodne a pouzivam len pocas decembra a Vianocnych sviatkov. Mozes si kupovat postupne, nie vsetko naraz. Tu su zeny schopne sa kvoli tym riadom aj zadlzit 🙈
@anonym_autor nie o predaji neuvazujem. Kupila som velmi vyhodne a pouzivam len pocas decembra a Vianocnych sviatkov. Mozes si kupovat postupne, nie vsetko naraz. Tu su zeny schopne sa kvoli tym riadom aj zadlzit 🙈
@muchotrafka298 zadlzit sa kvôli porcelánu ??? 🙈 to uz mi pride trochu cez.
@muchotrafka298 zadlzit sa kvôli porcelánu ??? 🙈 to uz mi pride trochu cez.
@bessie12 je to riadne cez. Ale tak chcu to, tu mas na stene pocas sviatkov denne desiatky fotiek. A je to proste drahe ale “vsetci to maju”. Kym dorucoval nemecky tischwelt ba Slovensko, to bol raj na zemi na porcelan v zlavach.
@bessie12 je to riadne cez. Ale tak chcu to, tu mas na stene pocas sviatkov denne desiatky fotiek. A je to proste drahe ale “vsetci to maju”. Kym dorucoval nemecky tischwelt ba Slovensko, to bol raj na zemi na porcelan v zlavach.
@muchotrafka298 ono celkovo ten porcelán je drahý, ale aby som sa kvôli tomu zadlzila, tak to určite nie. Tiež by som chcela vela veci, ale ked na to nemam, tak sa na to vykašlem.
Ano, pojdem postupne, mozno tento rok len pre dvoch kupim. Aj na sviatky som povedala, ze miesto kytice mi mozu tanier kupit 😁😁😁
Za mňa je zásadný rozdiel mať slávnostný porcelán zdedený po predkoch a letieť len kvôli tomu do Pandorfu aby som kúpila pre mňa predražené zbytočnosti.
Iba ma margo všetkým hejterkám: osoby nekupujem každý rok, vlastne vôbec si žiadne nekupujem asi dvadsať rokov, mám pár kusov po predkoch v jednej krabičke. Ani vianočný stromček mi nikde celý rok nezapadá prachom, na troch kráľov ide vždy von
Ja si viem predstavit jediny servis od Villeroy pouzivat Alt Luxembourg pocas celeho roka. Je to moja velka laska a chcem si ho raz kupit. Zavahala som, ked sa cela sada tanierov dala kupit na Tischwelt za cenu nejakych 250 EUR, ked este na SK dorucovali.
Lebo to je proste dokonala jemnost, styl, za kazdych okolnosti a hodi sa na akukolvek prilezitost.
@malalienka85 alebo tí čo tam pracujú, bývajú......napriklad,ono plne to je statočne...a Slováci nezaostávajú,takže nie,nie sú 90.roky,no napriek tomu sa tam Slovenský národ opúšťa😉
@maciatkolulu ti čo tam pracujú a majú z kupujúcich “bohovsku show” tak sú za mna dementi, lebo len vďaka ním majú prácu a každý mesiac výplatu.
@maciatkolulu ti čo tam pracujú a majú z kupujúcich “bohovsku show” tak sú za mna dementi, lebo len vďaka ním majú prácu a každý mesiac výplatu.
@malalienka85 tak, ono niekedy sa ľudia chovajú ako blázni. To sa musí nechať. A nevedia zjavne rátať. Pri mojej poslednej návšteve som Nemo zirala a teda mala show aj ja. Pre zvedavcovprečo tam chodím,jednoduché,boli sme v kine a na obede. Keďže by som si rada doplnila jedálenský set a príbor,som sa bola informovať a hold,neoplatí sa. A k tomu mi boli pridané príbehy.... Ale veď keď je to z Rakúska,je lepší. Asi teda. Ale presne,aspoň majú ľudia robotu a zábavu aj keď niekedy je to asi o nervy
@bessie12 mne by bolo blbo v lete 45 st horúčavách keď dôjde rodina na oslavu servírovať jedlo v tanieroch s vianočným stromčekom.
No čo už koľko ľudí toľko chutí
@anonym_8f3112 Znacka musi byt. 😆 V kozuchu aj v lete, nech susedia vidia, ze na to mame. 😆😆😆

@anonym_8f3112 áno a v pandorf majú z tejto mánie bohovsku show. Absolutne sa to neoplatí,v podstate skoro nič sa v pandorfe neoplatí. Ale ľudia tam húfne behajú a robia zisky. Lindt ma pobavil najviac. Minimálne ob3 eur drahšie ako v Bille plus a späť čokolády,nuž,ale tak sú z pandorfuuuuu👍
@maciatkolulu prosím Ťa neopúšťaj sa toľko, nie sú 90-te roky, nikto už takto Parndorf neprezentuje jedine tak tí čo tam nechodia...