icon

Sušička s práčkou

monikafox2018
13. aug 2022
Strana
z2
sudocek
14. aug 2022

@monikafox2018 a co s ňou?

kristincek
Odpoveď bola odstránená
sudocek
14. aug 2022

@kristincek ja mam tiež 2v1 a som s ňou spokojná. A už ju mám cca 4 rok.

monikafox2018
autor
14. aug 2022

Ahojte, nemám priestor na sušičku a pracku zvlášt… aký typ 2v1 odporúčate ?

lubka261
Autor odpoveď zmazal
beronsche
14. aug 2022

@kristincek ako to myslis, ze "kvoli tomu, ze to bolo 2v1"? Bolo s nou nieco? nefungovala?

20erika07
14. aug 2022

@lubka261 ja som mala 2v1 a po roku som olutovala nuz miesto nebolo ,no kedze som rokmi velmi chcela susicku, hned aj 2 miesta sa nasli 😀

lulu2014
14. aug 2022

@monikafox2018 mozete dat na seba s medzikusom🙂. Ale 2v1 neodporucaju ani predajcovia.

aleshka_supermama
14. aug 2022

@monikafox2018 mam druhy rok 2in1 zatiaľ som spokojná, sušičku používam len v zime v lete suším veci na terase. Mam zn philco.

bambulka814
14. aug 2022

Mám 2v1 úplne lowcost Candy už 1,5 roka a ja som s ňou teda spokojná. Susim v nej len v zime a len veľké veci (máme v suteréne funkčnú susiaren) a normálne vysusi. Neviem, či chcem dva separatne spotrebiče, príde mi to neekonomicke a neekologicke. Jo a táto výborne perie, lepšie ako 2 predchádzajuce Electrolux.

laila22
14. aug 2022

@monikafox2018 2v1 určite nie. Koľko budeš prať a sušiť celý víkend? Od ľudí čo mali 2v1 čo som počula nikto nebol spokojný. Práčka je preto práčka, že perie.. a sušička preto, že suší. sušičky nájdi niekde miesto, alebo ju postáv na práčku.

monikafox2018
autor
14. aug 2022

Sušička sa mi postaviť na pracku, je nad nou vyklenok ktorý sa nedá vybúrat a do chodby sa takisto nezmestí pretože je veľmi úzka…

monikafox2018
autor
14. aug 2022

Dievčatá prosím vás neviete či existujú slim susicky…?

beronsche
14. aug 2022

@lulu2014 a nebude to neodporucanie sposobene aj tym, ze chcu predat viac spotrebicov? 🙂

lulu2014
14. aug 2022

@beronsche kedze su to moji dobry kamosi a rodina….maju moju doveru. A precitajte si aj na nete. Rozhodnutie je samozrejme na vas.
Tam si treba uvedomit to ze ked periete tak nemozete susit. A naopak. Cize zalezi od toho kolko periete ci vas to nebude obmedzovat.
A pracuju na inom principe … horsom .. to susenie nie je take “kvalitne” ako ked je samost.susicka.
Ale ja vas neodhovaram … mne je to vlastne jedno.🙂
Z okolia mam iba jednu kamosku co ju ma a vobec nepouziva susicku ale dokupili zvlast a maju ich nad sebou. Ostatni maju zvlast spotrebice.
Drzim palce a vyberte tak aby ste boli spokojna 😊

beronsche
14. aug 2022

@lulu2014 pokojne mi tykaj, je to koniec koncov aj v pravidlach tohto fora.. 🙂

Priznam sa, ze sa s myslienkou kupy pracky so susickou pohravam primarne pre to, ze susicku nepotrebujem (v dome priestor pre susiak skryty pohladom mam, pradlo mi kvoli rekuperacii schne expresne rychlo celorocne), ale kvoli tvrdej vode mam trochu draplave uteraky a tie by v susicke zmakli.. Cize by bola vyuzivana len a len na uteraky.. Takze mi to pride taky zbytocny rozmar.. Tak, ci onak, pracku mam dobru, cize aj tak mam cas sa rozhodnut, co kupovat, kym dosluzi.. 😁 Len ma zaujali skusenosti/ nazory na spotrebic, preto som tu...

lulu2014
14. aug 2022

@monikafox2018 ano su. Napr.LG hlbka 47cm

lulu2014
14. aug 2022

@beronsche ok. Tak tykam 🙂 uplne v pohode urobit si prieskum. Takto je na tebe ako sa rozhodnes. Ja somsa tiez isty cas pohravala s napadom kupit susicku ….ale tiez ju nepotrebujem. Mam kde susit a zehlim veci takze … ani ju nemam. Ale ja by som urcite volila ak by to malo byt 1+1 🙂
Pekne leto ti este prajem 😃

sanssa
19. aug 2022

@monikafox2018 skus pozriet aj Philco napriklad, ja mam tejto znacky aj pracku aj susicku a viem, ze ked sme vyberali mali aj dva v jednom, pri tom podla mna je podstatne to aby si si pozrela parametre, ze spotreba vody, elektriny, to bolo pre mna take dost zasadne a vlastne potom aj to aby so znackou nebol problem, keby bol nutny nejaky servis ;)

filili
19. aug 2022

Tiež mám 2v1 , už vyše 5 rokov, beží prakticky nonstop, či leto či zima, ja som veľmi spokojná.

sanssa
19. aug 2022

@filili mat dva v jednom je dozaista lepsie ako nemat susicku vobec, si to dnes uz ani predstavit neviem, najma ked chcem rychlo posusit, ked nam nieco treba 🙂

sima1415
19. aug 2022

Ja mám 2v1 a úplná spokojnosť, sušičku používam malo hlavne cez zimu a cez leto keď je škaredo a rýchlo potrebujem konkrétne oblečenie a to mám tu najlacnejšiu aká sa dala 🙂

bubatko
19. aug 2022

ak chces plnohodnotne susit kazdu varku pracky, tak urcite spotrebice zvlast; ja mam 2v1 a super spokojnost, dokonca slim, LG; pouzivam len na vetrovky, preto mi vyhovuje 2v1; uteraky riesim parnou funkciou v pracke, nemusim to susit cele, len operiem, vysusim na susiaku a potom dam osviezit do pary... usetri sa cas aj priroda a uteraky su presne ako vysusene zo susicky, to je taky zlepsovak; ak aj nie 2v1, urcite skus pracku, ktora ma aj parnu funkciu na osviezenie...

sanssa
19. aug 2022

@sima1415 pre toto som ju aj ja kupovala, aby v zime som nemusela susit na susiaku, lebo to niekedy vobec nepreschlo dobre a na tom obleceni to potom bolo aj citit. ze bolo proste take akoby zatuchnute, najma tricka, takze potom som musela prat to zase a to teda potom uz zacalo byt unavne.

sima1415
19. aug 2022

@sanssa presne tak 🙂 kým sme boli dvaja dalo sa ale keďže nám často nejde voda musím nárazovo veľa prať a potom toho bolo v práčovni veľa a tuchlo to

sanssa
19. aug 2022

@sima1415 no a veru ked si vezmes, ze to zatuchne a potom zase to prat a zbytocne sa mina aj voda, aj elektrina, to mna islo z toho rozhodit 🙂

oblecenie99
19. aug 2022

Kolegyňa na to nadávala, naopak suseda si na ňu nedala dopustiť (mala Zn. LG) minimálne 5 rokov používala ona a teraz majú byt v nájme. Ja mam osobitne, ale napr. teraz v lete ju nezapinam ani náhodou, jednak dokáže celkom slušne vykurit už aj tak rozhoruceny byt a napokon, veci sa mi teraz a vysušia aj na sušiaku v týchto horúčavách. Mám ich na sebe, kupovali sme aj ten medzikus,, ale teraz by som si už možno aj riskla to dva v jednom..

oblecenie99
19. aug 2022

@sanssa to je pravda, tiež sme mali podobný problém s tým zatuchnutim na obleceni.. na zimu fajn vec, ale v lete ju nezapinam

filili
19. aug 2022

@sanssa Presne tak. ☺️ Však ako keď má niekto priestor na dva spotrebiče, nech si kúpi. Ale v malom panelakovom byte je aj 2v1 obrovská pomôcka. Mne teda vôbec nevyhovovalo rozkladať sušiaky - museli sme mať stále rozložené dva, lebo u nás sa perie naozaj veľmi veľa. Vkuse sme mali vlhko v byte, potom z tej vysokej vlhkosti plesne. Ja už by som bez sušičky nechcela v byte žiť (v dome to je o inom).

laladua
23. aug 2022

@oblecenie99 vies co ja niekedy aj v lete, najma ked je dlhsie tak, ze dazdivo ako teraz bolo posledne dni, ze by mi to dobre nepreschlo, vtedy to pomoze tiez, ale ked je krasne tak je dobre susit vonku, to potom to pradlo je aj take ine ked je ofuknute vetrom 🙂

Strana
z2