Svetlá na stromček - kombinácia žltých a bielych svetiel
Ahoj, nemá niekto kombináciu žltých a bielych svetiel na stromčeku? Chcela by som vidieť, ako to reálne vyzerá.. ďakujem
nemame, ale vyzera to dobre.. ked teda myslis teplu a studenu bielu
Ja to mam tak vonku na tuji.....ak nezabudnem pošlem foto
To musi urcite vyzerat nadherne, nie je co na tej kombinacii pokazit. Ja mam najradsej farebny.
Super, ďakujem vám.. máme len studené biele svetlá.. a dokúpila som zlaté ozdoby, tak mi napadlo, že k tomu by šli aj tie teplé žlté svetlá.. a rozmýšľam, že necháme 2 biele reťaze z minulého roka.. a dokúpim jedny dlhé žlté a tak nejako pomedzi biele dáme aj žlté.. snáď to bude pekne
nemame, ale vyzera to dobre.. ked teda myslis teplu a studenu bielu
@reanda áno, studenú a teplú myslím
Ahoj, my tak máme .. momentálne lepšiu fotku nemám 😅
@natali03 tak ten je nádherný 🙂 nebili sa tie žlté a biele teda naživo?
Ja to mam tak vonku na tuji.....ak nezabudnem pošlem foto
@glorikarebeka počkám, ďakujem
My mame tento rok specialne, na vrchu a dole zlte, v strede biele. Vyzera to zvlastne, ale drobec je spokojny. Vlastne ani neviem, preco tot ak muz zavesil, ale tak my stromcek riesime kvoli drobcovi, takze zatial neplanujeme menit. Ak to mojho monka muza Bude jedovat, tak tam pridat do stredu zlte svetielka 😂
Ale nejake preplerene rovnomerne.by to mohlo byt pekne
@anonym_autor Ani budem jedina, mne sa kombinacia studenej a teplej nepaci. Ani na dome, ani v zahrade a toboz nie na vianocnom stromceku vo vnutri.
Mám dve studené biele reťaze a keďže milujem svetielka, vždy pridám aj teplé akokeby pomedzi. K tomu vždy ladím strieborné a biele ozdoby. Nám sa to doma páči 🙂
@anonym_6e7ed6 presne takto nejako to chcem.. vďaka
@anonym_6e7ed6 jeeeej, to je krásna fotka… mohla by som ju použiť?
Ukáže to super, aj my tak máme 🙂 Len nemám ešte stromcek tak neviem odfotit. 🙂
@anonym_6e7ed6 jeeeej, to je krásna fotka… mohla by som ju použiť?
@biba_18 Kľudne použi 🙂
Ja sice nemam, ale tak ono aj tak ta fotka uplne nezachyti, ako to realne vyzera 🙂 Kazdopadne nech si da kazdy, co sa mu paci. My sme mali ako deti vzdy extremne farebny stromcek, ale to bolo tak asi v kazdej domacnosti volakedy 🙂 Cim viac farieb, tym lepsie.
@jallka11 ja mam tiez rada 4 farebne. Vonku skor 1 max 2 farby.
@glorikarebeka čo to je?
@anonym_0b04a6 to ma vonku ozdobenu tuju.
Ďakujem pekne za všetky vaše krásne stromčeky, už som sa rozhodla.. dáme aj my tento rok kombináciu 🙂

Ja sice nemam, ale tak ono aj tak ta fotka uplne nezachyti, ako to realne vyzera 🙂 Kazdopadne nech si da kazdy, co sa mu paci. My sme mali ako deti vzdy extremne farebny stromcek, ale to bolo tak asi v kazdej domacnosti volakedy 🙂 Cim viac farieb, tym lepsie.