icon

Teplovzdušná fritéza XXL

22. mar 2025

Prosím koľko porcií dokážete pripraviť v tej friteze xxl? Je nás 6 tak uvažujem, či to má vôbec zmysel. A viem tam vôbec pripraviť celé jedlo? Že napr. dám ryžu, mäso, zeleninu a mám napr. rizoto? 🤔

autor
22. mar 2025

A ďalšia otázka, ktorá je prípadne najväčšia? Čo máte z tých veľkých?

viestta
22. mar 2025

v mojej max 3 orcie, ale s aj vacsie. Ked potrebujem pripravit viac porcii pouzivam ruru s teplovzduchom
A rizoto len v pripade, ze sa ti do fritezy vojde vhodna nadoba, pretoze ryza potrebuje vodu aby sa uvarila. Ja ho robim v rure (obcas) v pekaci s deklom

anickaaa6aaa
22. mar 2025

My máme XXL a sme traja. A je to pre nás tak na 1 večeru napr. Pre 6tich to nebude myslím dosť. Tak urobiť v tom zemiaky alebo hranolky možno áno.

autor
22. mar 2025

Vďaka za reakcie. Lebo tie xxl píšu že 7 porcií.
@anickaaa6aaa nevieš akú máš veľkú nádobu ?
@viestta áno, to bol hlúpy príklad.

eliska13
22. mar 2025

No veď 7 porcií mäsa, alebo ryba...

viestta
22. mar 2025

ak ked am vojde sedem porcii, ak pre 6 ludi tam navaris. Ale ked je vas tak vela a mas mulifunkcnu ruru, tak na teplovzduch v nej urobis vseko co v tej frieteze a nepotrebujes dalsi kram domov. Kazdy jeden recept co spravis vo friteze mozes spravit na teplovzduchu. Ja mam teplovdusnu fritezu len na pripady, ked robim malo porcii alebo postupne ako domov prichadame chystam cerstve pre kazdeho lebo velku ruru sa neoplati zapinat alebo chcem aby kazdy mal cersve

vierka82
22. mar 2025

Nás Je 7 a urobím tam aj pre 7
Vojde tam cez 2,kg hranoliek. Keď robím rezne tak cca 5sa zmestí ale veď aj na panvici sa robia rezne na viac krát.
A vo friteze je všetko za chvíľu
A dá sa tam aj celé jedlo urobiť. Ja mám kadejaké nádoby k tomu pokupene

autor
23. mar 2025

@viestta jasné, vďaka. Ešte si to rozmýslim. Lebo tie veľké majú dosť veľké rozmery. Som myslela, žeby som to používala pre seba, lebo potrebujem iné jedlo kvôli alergií. A tym pádom, by mi nebolo treba ani takú veľkú

viestta
23. mar 2025

Ked chces na jednu , dve porcie, kup si nejaku mensiu

ro_manka
24. mar 2025

My sme preto kupovali takú s dvomi košmi znacky COSORI. Ked sme vsetci 5ti, tak sa tam zmestí mäso, pripadne priloha pre vsetkych. Ak som sama s drobcom, tak využívam len jeden kôš, alebo v jednom mäsko, v druhom prílohu. Aj ak by sa tam nezmestilo jedlo pre všetkých, používam to na 2x, radsej nez rúru, lebo je to omnoho rychlejsie, nez rura na teplovzduch. V rure robim uz len ozaj veľké veci, koláče na celý plech, celé kura so zemiakmi..