icon

Tipy na usporiadanie mini kúpeľne v malom byte

12. nov 2024

Ahojte, budem sa sťahovať do malého bytu, ktorý má fakt mini kúpeľňu. Je tam sprchový kút, umývadlo a ledva sa tam zmestí najužšia práčka... Máte takú mini kúpeľňu niekto? Vôbec neviem, kde mám dať kôš na špinavé prádlo, kde máte vy? Alebo ako to máte celkovo zariadené keď sa tam nič nezmestí?

Strana
z3
autor
13. nov 2024

@d_anica no napr ja prídem oblečená do kúpeľne, tam sa vyzleciem a vleziem do vane... To keď sa vyxlecies v spálni potom ideš ako do kúpeľne? Nahá? 🤣😉

d_anica
13. nov 2024

No veru áno, väčšinou 😳 a z kúpeľne v župane 😄

autor
13. nov 2024

@d_anica aha 🤣 lebo ináč neviem ako by sa to dalo 😉🤣

senta_sofia
13. nov 2024

Vies vyuzit aj stenu, kludne aj stenu sprchoveho kuta, kde vies zavesit napr. latkovy kos na pradlo alebo zavesny regal na kozmetiku. Ak ste dvaja, nebudete mat tonu pradla. Su rozne skrinky aj nad pracku alebo umyvadlo, videla som aj zastavany priestor podnad dvere, to uz by bolo treba na mieru riesit. Tak sa da usetrit kopa miesta

ivana11232
13. nov 2024

Mame malu kupelnu, vedla seba pracka umyvadlo a sikma vana..kvoli sikmej vani mi tam nesedi kos na bielizen, ale mam pod umyvadlom skrinku, ktora visi na stene a pod touto skrinkou mam obdlznikovy kos z pepca a aj vedro sa pod nu zmesti

vanilkovazmrzka
13. nov 2024

Vo vstavanej skrini mam kose na pradlo

andreatytler
14. nov 2024

Tu kde zijem nema skoro nikto pracku v kupelni. Je to pre nich nepochopitelne ze by si to niekto dal do kupelne. Kupelne musia byt pekne. Nie ju utilitarne. Na pracku maju pracovnu vacsinou v pivnici, alebo niekde v dome zvlast izbu (laundry room). Ak maju maly byt ze namaju pracovnu, alebo pivnicu, tak maju pracku zavretu niekde v skrini na chodbe, alebo nejakej izbe.
Ja by som si ju urcite nenarvala do malej kupelne. Ved z toho musi mat clovek hrozny pocit ked je v tak malej miestnosti, a este k tomu preplnenej. Ja byt tebou, dala by som do kuchyne. je to velmi prakticke.
Kos na pradlo mame v satniku ktory je v spalni. Ked pridem z prace prezliekam sa do domaceho oblecenia v satniku a vecer sa prezliekam do pizama v spalni, takze je to velmi pohodlne mat kos v satniku.

miamaria
14. nov 2024

Kos máme v šatníku na chodbe, kúpeľňa mini, rohový sprchác, umývadlo so skrinkou a zrkadlovou skrinkou nad nim, tam mám kozmetiku a práčka plus sušička, ale 60 cm sa nám vošla o chlp

caar_oliine
14. nov 2024

Ja mám malú kúpeľňu zo spálne, riešenú tak, že wc je geberit (odsadený od steny 20cm) a nad ním skriňa až po strop (tam máme náhradné sprchové, toaletny atď). Vedľa neho je umývadlová skrinka a pod ňou je nízky a široký prádlový kôš. Na opačnej stene je vaňa. Práčku máme v inej kúpeľni, ale tá stena s WC a umývadlom je veľmi praktická.

caar_oliine
14. nov 2024

Niečo na tento štýl je jedna stena, a oproti na druhej stene je 170 cm vaňa (na celu stenu). Rozmery si nenapisala, tak neviem ako velmi mala je tvoja kupelňa. Naša je 175x190.

veronickasl
14. nov 2024

My máme kúpeľňu 1,5 x 1,5 m a vošla nám vaňa, umývadlo je na skrinke, práčka a nad ňou sú ešte police 🙂

simca06022011
14. nov 2024

pracka a ani kos na pradlo uz davno nemusia byt sucast kupelne... cize s kludom anglicana, si kos daj hocikam, alebo ho ani nemusis mat vobec, taky trvaly... ja hadzem svoje veci rovno do pracky napriklad, a ked, tak su skladacie "kose". V rodine sme kos mali normalne na chodbe, pruteny velky, ale aj v izbe (dcera ma do dnes, maly kos na pradlo vo svojej), pred dverami kupelne a aj ked sa clovek vyzlecie, z dveri to vyhodi na kos...
Susicka uz vobec nemusi byt v kupelni a v malom byte pchat haldu spotrebicov nie je velmi komfortne.
Ja mam napr uz dom teraz, ale pracku v kupelni nemam, urobila som jej privod odtok v samostatnej izbe, bude z nej aj "satnik", a vybavena vec.

erickatt
14. nov 2024

Ja som mala susicku uz vsade. Teda, v kuchyni,na chodbe, v spalni, teraz je v deckej, kedze ,,decko" je dlhodobo na intraku 😃.

linduska86
14. nov 2024

@vanilkovazmrzka na spinave pradlo mas v stavenej skrini kose na pradlo? pri cistej bielizni?

vanilkovazmrzka
14. nov 2024

@linduska86 ano. Tie kose su zavrete.

petrooshka
14. nov 2024

https://pracky.heureka.sk/f:3544:-40;26972:1/

Neviem,ci si uz vybrala,tu su pracky 40 cm na sirku 😁 ale spredu plnena tam veru nie je...asi som nepomohla :D

autor
14. nov 2024

@petrooshka ďakujem, pozriem.. ešte som nevybrala

Strana
z3