icon

Tipy na výkonný ohrievač do bytu

20. okt 2025

Ahojte, prosím nejaké tipy na výkonný ohrievač do bytu.
Znacka, cena, skúsenosti. Vďaka

niekto2hy
21. okt 2025

@anonym_autor Nepíšeš čím chceš kúriť.Ohrievať sa môžeš plynom,drevom,elektrinou,alebo prácou.

anonym_5679ce
21. okt 2025
saxana000
21. okt 2025

Tak zalezi asi aj kolko metrov ma byt.ci chces kurit iba tym ohrievacom alebo len obcasne prikurit v konkretnej izbe na toto prechodne obdobie je super aj klima ze nemusim kurit kotlom a tym ze uz ju mame aspon ju vyuzivam aj mimo letnej sezony..sestra mala v malickom byte ohrievac na stene ktory vyzeral ako televizor a po 20 minutach ho vypinala tak strasne to hicovalo.potom mas tie klasicke malicke ako keby len do kupelne..

maculienka9
21. okt 2025

Aky? Keramicky, teplovzdusny, infracerveny?
https://www.kupnajlepsie.sk/biela-technika/upra...

mira0611
21. okt 2025

Ahoj, ja by som odporucila infracerveny ohrievac, lebo zohrieva telo a je velmi prijemny na telo.
Synovi som kupila cisticku vzduchu dyson hot&cool, hlavne kvoli letny horucavam a vysokej pelovej alergii.
No na chladenie nic moc, ale na ohrievanie je to riadna palka je to na 80m2, ohrial raz dva na 28stupnov celu jeho izbu a ked otvoril dvere citila som to teplo aj v obyvacke.

autor
22. okt 2025

@anonym_autor ja som chcela len taký nejaký malý ohrievač pre mamu do jednej izby, keď jej je stále zima