Tipy na výkonný ohrievač do bytu
Ahojte, prosím nejaké tipy na výkonný ohrievač do bytu.
Znacka, cena, skúsenosti. Vďaka
Tak zalezi asi aj kolko metrov ma byt.ci chces kurit iba tym ohrievacom alebo len obcasne prikurit v konkretnej izbe na toto prechodne obdobie je super aj klima ze nemusim kurit kotlom a tym ze uz ju mame aspon ju vyuzivam aj mimo letnej sezony..sestra mala v malickom byte ohrievac na stene ktory vyzeral ako televizor a po 20 minutach ho vypinala tak strasne to hicovalo.potom mas tie klasicke malicke ako keby len do kupelne..
Aky? Keramicky, teplovzdusny, infracerveny?
https://www.kupnajlepsie.sk/biela-technika/upra...
Ahoj, ja by som odporucila infracerveny ohrievac, lebo zohrieva telo a je velmi prijemny na telo.
Synovi som kupila cisticku vzduchu dyson hot&cool, hlavne kvoli letny horucavam a vysokej pelovej alergii.
No na chladenie nic moc, ale na ohrievanie je to riadna palka je to na 80m2, ohrial raz dva na 28stupnov celu jeho izbu a ked otvoril dvere citila som to teplo aj v obyvacke.
@anonym_autor ja som chcela len taký nejaký malý ohrievač pre mamu do jednej izby, keď jej je stále zima

@anonym_autor Nepíšeš čím chceš kúriť.Ohrievať sa môžeš plynom,drevom,elektrinou,alebo prácou.