icon

Trámy v byte

10. apr 2023

Čo hovoríte na myšlienku trámov v byte? Páči sa vám to? Mne veľmi, ale ešte som to u nikoho nevidela.

Trámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byteTrámy v byte
viestta
10. apr 2023

Ked ma ten byt stropy vo vyske 3 metre a dost velke miestnosti moze to vyzniet fajn. V panelaku s stropom vo vyske 240 cm by to ukazalo strasne

lelelienka
10. apr 2023

Ja milujem stare tramy v starych domoch, tam, kde tak nejak proste patria a nevyzeraju falosne. V klasickom panelakovom byte si to neviem predstavit, v nejakom velikom v starej tehlovej bytovke este mozno-mozno.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
kornelies
10. apr 2023

Kamaratka ma tramy v byte v panelaku. Na pocudovanie to vyzera velmi dobre, ale to bude tym, ze ma manzela umeleckeho stolara a s citom pre detail urobeny nabytok na mieru. Vsetko ciste drevo, vratane parkiet.

mikadooo
10. apr 2023

Mne sa to nejak extra nepáči, mám rada biele hladké priestory. Beriem, keď je trám niekde, kde by bol tak či tak z konštrukčných dôvodov, akceptovala by som. "Umelé" trámy by som si robiť určite nedala.

lija22
10. apr 2023

my sme mali taky cely dom, ked sme ho kupili. Nehala som len v kupelni. btw nase tramy boli napodobenina z nejakeho lahuckeho materialu. Vyzerali ako drevo. To len tip, ze to vobec nemusi byt tazke drevo.
Vyhodila som to, lebo mamadsej minimalizmus ale tramy maju cosi do seba a dodavaju taky pocit utulia

andreatytler
11. apr 2023

Paci sa mi to len ak su vysoke stropy, velky otvoreny priestor a okna od stropu az po zem ako na tej 4 fotke. Ale aj keby som mala taky dom, tak si tramy nedam, lebo by som mala fobiu z pavukov, co by si tam robili pavuciny.

moonlight1210
11. apr 2023

Ak ti to opticky neznizi miestnost (ze vznikne pocit, ze ti strop visi kusok nad hlavou), tak ok.

Treba tomu prisposobit aj zariadenie.

A vsimni si, ze tie miestnosti z fotiek su podstatne vacsie, nez nase panelakove. Takze treba dbat aj na to. Ak mas dost velky byt, alebo aspon tu miestnost, kde to bude, tak to moze ukazat pekne. Inak to bude divne.

andreatytler
11. apr 2023

Tie posledne 4 fotky su z rovnakeho domu a tam to teda vobec nepasuje. Je to tahane kontinualne z jednej miestnosti do druhej a je toho privela a v tej kuchyni, ktora je tmava, mala to je uplne otrasne. Ostatne detaily a zariadenie vsetko moderne az na povodne okna. Ta tehlova stena uz vobec nie je v mode (chvalabohu ze ta moda trvala len kratko). Vobec sa tam tie tramy nehodia. Myslim ze to bol stary dom a tramy su povodne ale mali tomu prisposobyt aj vsetko ostatne. Ak by tramy namalovali v celom byte na bielo bolo by to ovela lepsie.

marca12
11. apr 2023

Mne sa to velmi paci,ale potrebujes na to vyssie stropy a samozrejme aj tomu prisposobit nabytok a styl domacnosti. Pozri modrastrechu mozno tam ma niekto inspiracie. Videla som to aj v panelaku. Mali byt ladeny do provensalskeho stylu a velmi pekne,vkusne to vyzeralo aj s tramami. Ak sa ti paci a mas na to priestor,nenechaj sa odradit blbymi komentarmi o tom,ake je to v byte smiesne

kubobubo
11. apr 2023

máme podkrovný byt a je to super, ale sú to originál pôvodné trámy.

andreatytler
11. apr 2023

@marca12 No ja by som sa v duchu pucila od smiechu ak by som to videla v panelakovom byte. Podla mna treba respektovat charakter stavby a detaily tomu prisposobit. Neda sa umelo pridat detaily ktore nemaju nic spolocne zo stavbou.

dori92
Autor odpoveď zmazal