icon

Trvácnosť a cena gauča

Včera o 13:16

Prosím o skúsenosti, koľko rokov Vám vydrží gauč? Po akom čase ste menili?

Akú značku by ste odporučili/neodporučili?

Je cena za gauč 3000€ prehnaná?

Ďakujem!

crazy_cat_lady
Včera o 13:20

My mame pat rokov a je ok, jedine ho treba vytepovat. Tri tisicky je za mna za gauc vela

anonym_6fc014
Včera o 13:21

menili sme po 10r. gauč bol kvalitne OK, Decodom - made in PL, síce koženka ktorá po asi 7 r začala praskať.
čo bolo horšie boli rôzne nehody pri 3 deťoch, ktoré nie vždy išli dobre vyčistiť.
Asi 2 roky máme nový kožený za 1700 e v zľave. Spokojnosť.
3000 sa mi zdá veľa dávať za sedačku.

katica06
Včera o 13:23

@anonym_autor predošlý.od kondelu 14r tento tiež od nich 7r zatiaľ, nikdy by som 3k za gauč nedala

anonym_29759f
Včera o 13:25

@anonym_autor menili sme po 4rokoch, ale nemuseli sme, muž chcel. Tipovac máme vlastný, 2x do roka tepujeme všetko.

autor
Včera o 13:33

@anonym_autor Kupovali sme v 2017 velky gauc - letisko v Metcury Markete,vtedy vysiel 1000€. Teraz pozerame, ze chce nieco podobne velkostou,latkovy potah. Nasli sme slovenskeho vyrobcu,vyroba na mieru, tiez letisko - ako chceme,vyber potahu. Vyde cca 2700€. Nechce sa mi do toho ist. Asi sme narocni. Co sme navstivili rozne predajne - bieda.

anonym_486bb0
Včera o 13:47

@anonym_autor
Zalezi aka je, nasa je z byvolej koze na objednavku, preco byvolia, je priedusna, flexibilna a odpudzuje tekutiny.

maca1984
Včera o 14:04

Doma máme gauč Phase 10 rokov, nič mu nie je. Na chalupe máme tiez Phase, zatiaľ 3 roky.

anonym_19a809
Včera o 14:19

@anonym_autor pravá koža,cca 10 ročný stale ako nový

autor
Včera o 14:22
@maca1984

Doma máme gauč Phase 10 rokov, nič mu nie je. Na chalupe máme tiez Phase, zatiaľ 3 roky.

@maca1984 Včera sme boli v predajni Phase a taku, aku chceme, do pismena U + 2 leňošky... taky by nas vysiel 5000€

anonym_6fc014
Včera o 14:37
@anonym_autor

@maca1984 Včera sme boli v predajni Phase a taku, aku chceme, do pismena U + 2 leňošky... taky by nas vysiel 5000€

@anonym_autor Phase má ceny poriadne. A prečítaj si referencie a pri niektorých nebudeš veriť vlastným očiam. Tiež sme radšej upustili.
Pozri v Prievidzi 4you - pekné, nie drahé , na objednávku - len nie kožené. Robia len látkové. Kúpiš aj cez net.

a0
Včera o 15:13

Dali sme za gauč necelé 3k a neľutujem. Je krásny, kvalitný a veľký 🤩. Plán bolo nejaký do 2k ale žiadny sa mi nepáčil 🤣. Nebudeš ľutovať, naozaj.

martinmmartin
Včera o 15:14

Ludom co maju zvierata drzia gauce radovo menej

anjelok
Včera o 15:42

Nas stal taky ako pises 3100 eur, kupovali sme pred rokom, tiez slovenska vyroba na mieru, je aj roztahovaci a obe strany su vyklopne a uloznym priestorom. Ked chces na mieru a vacsi, tak lacnejsi asi velmi nebude.

anjelok
Včera o 15:46

Ale na nete najdes, len teda my sme sa bali takto, ze co to bude za kvalitu a latku. Napr.
https://www.nabytok-mirjan24.sk/sedacky-v-tvare...

simsalabim
Včera o 15:47

Menili sme po 13 rokoch. Ikea.

anonym_925e2b
Včera o 17:09

@anonym_autor my mame gauc za 3200 a sluzi zatial 5 rokov, ako novy.

slavomira236
Včera o 19:02

@anonym_autor stary polsky som mala 15 rokov pri stahovani som ho nechala tam vzala som len kresla ktore skuzia dalsich 11.. a gauc mame odkedy sme v dome 11 rokov

slavomira236
Včera o 19:08

@anonym_autor my mame mensi gauc rohovy . Mame aj usiak aj lenosku..deti zvycajne na lenoske ja mam rada kreslo rada sedim sama. U nas nejak na gauc sa nikto nehrnie plus obyvacka je hore na poschodi kuchyna dolu tak zniceny nieje vobec za 11 rokov vyreda ako nedavno kupeny..

anonym_23771d
Včera o 21:32

@anonym_autor My máme nadrozmerný gauč. Veľmi ťažko sme zohnali taký, aký sme chceli. Veľmi veľa sme za ním behali, ale máme ho viac ako 14.rokov a je stále ako nový. Žiadne žmolky,zodratie,špina nič.. A to boli v tom čase aj deti malé a ja na ňom aj často spávam. Nedáme dopustiť. Každý ho chváli, že je pohodlný a konečne si všetci ľahnú keď spolu pozeráme telku.

anonym_23771d
Včera o 21:36

@anonym_autor Náš stál pred 14.rokmi vyše 1000 eur. Teraz možno aj 3....ktovie..

akvi
Včera o 21:53

Máme úplne najobycajnejsi ikeacky gauč už 15 rokov a ja by som tak veľmi chcela nový, akurát že tomuto nič nie je 🫤😅. Takže mi príde sprosté ho meniť. A to sa na ňom váľajú aj zvery. Ale poťah sa dá prať. Resp píšu, že sa má dať len chemicky čistiť, ale riskla som to a periem ho úplne bežne. Takže je stále čistý. A nie a nie sa rozpadnúť 😅😂. Na porazenie toto. Na chalupe máme Phase z bazosa za pár eur a teda, každý sa ma pýta, odkiaľ je tak skvelý gauč. Má už podľa mňa aj 20 rokov a vôbec nie je vysedeny.

anonym_aa9977
Včera o 22:46

Neviem, kto koľko centimetrový gauč považuje za veĺký. Mne sa práve vyrába na mieru rohový 170x230 cm za 1700€.

mima172
Včera o 22:54

Juj, tak Phase to je drahota. My mame od Finesu, máme ju 10ty rok a je v super stave. Žiadne vysedene miesta, nič. Po vytepovani vyzerá ako nová a cena pres tými 10r aj s dvomi taburetkami bola niečo do 1200€. Je to veľká Lkova sedačka, s možnosťou rozloženia, kde sa vyspia kľudne traja ľudia.

anonym_393530
Včera o 23:00

Rodičia majú 17 rokov kožený gauc, bol drahy okolo 5000 eur - dovoz z Talianska,ale ten dizajn bol nadčasový. Stále je moderný, stále v top stave, aj ta farba (taká bielo maslova) je stále trendy. Dali aj za stol a stolicky 5000eur (v prepočte 150 000 sk vtedy), tiež sú absolútne ako nove (stolicky sú potiahnuté kožou). Ale rodičia si dávali vzdy pozor na veci. Domacnost je už dlhé roky bez domácich zvierat

candii
Včera o 23:27

Máme za 3000€ sedačku. Hlavne kvôli tomu že som ju chcela ako plnohodnotnu posteľ keďže muž chrape. Máme ju 3 rok a nemenila by som