Tyčový vysávač do 300 eur
24. aug 2021
Mala som už pár tycivych vysávačov ale musím povedať že neuspeli. Poraďte prosím ale taky aby bol ľahký, aby vydržal na jedno nabitie povysavat celý dom 🤦♀️ alebo môže byť aj na šnúru. A hlavne aby mal výkon a nie všetko odfukoval pred seba. Max 300eur. Ďakujem
My sme mali Bosch a aj moja mama ale s tým som nebola veľmi spokojná a potom sme si kúpili dyson stal presne 300€, počkala som na akciu keď boli k tomu nadstavce grátis a sme Max spokojný. Najbližšie keď bude treba tak znovu dyson. Inak máme ho už dva roky
@annale presne lepšie raz zaplatiť ako kupovať lacné vysávače a potom po 3-4 rokoch zase.
@annamalaga No niekedy sa môže aj takýto pokaziť ale ťah má oproti Bosch oveľa lepší to sa nedá porovnat

ja mam Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner ktory ma aj rozne nastavce na madrace, na skary a podobne som si nim velmi spokojna...neviem jaky velky mas dom mne staci na 84m2 na jedno nabitie....ale mam ho ako doplnok k robotickemu ked nieco sa vysype alebo sa mi nechce pustat robota, tah ma dobry a je taky lahky sikovny...kamoska velmi chvali philips taky aj s mopom neviem presne typ ale ten je uz okolo 400 evri