icon

Tyčový vysávač Dyson alebo Rowenta

blondis
Dnes o 09:00

Ahojte prosím Vás máte niektorá tycovy vysávač dyson V16 piston animal submarine alebo konkrétne tento najnovší Tyčový vysávač Rowenta X-Force Flex 16.60 Animal Auto 315AW RH9CD9E0? Chcela by som si zakúpiť nejaký takýto tycovy vysávač, len tie ceny sú dosť vysoké. Povodne som zvažovala kúpu len “dysona” len teraz ma zaujala aj konkrétne táto rowenta. Tak či mi neviete poradiť. Či sa oplatí investovať aj do “legendárneho” dysona či to nie sú vyhodené peniaze. Ďakujem, pripadne kto máte rowentu či ste spokojne

anonym_cafb4d
Dnes o 09:46

mam rowentu 15.60 F3, ma 32,4 V bateriu, a 245 airwatt, skvely...za 360 e

blondis
autor
Dnes o 10:11
@anonym_cafb4d

mam rowentu 15.60 F3, ma 32,4 V bateriu, a 245 airwatt, skvely...za 360 e

@anonym_cafb4d prosím tá, to je aj s tým mopom? Presne som pozerala aj rowentu lacnejšiu verziu, ten ťah vravíš, že je dobrý? A ešte sa spýtam umýva a aj vysáva zároveň? Cintreba najskôr povyšovania a potom zmyť. Pýtam sa ako dbeil, ale vždy som mala iba klasicky káblový vysávač. Ďakujem

ivicatolic
Dnes o 10:43

@blondis obidva sú fajn, len podlaha musí byť čistá a žiadne mokré

anonym_cafb4d
Dnes o 13:01
@blondis

@anonym_cafb4d prosím tá, to je aj s tým mopom? Presne som pozerala aj rowentu lacnejšiu verziu, ten ťah vravíš, že je dobrý? A ešte sa spýtam umýva a aj vysáva zároveň? Cintreba najskôr povyšovania a potom zmyť. Pýtam sa ako dbeil, ale vždy som mala iba klasicky káblový vysávač. Ďakujem

@blondis ja mam verziu bez mopu, ale je verzia aj s mopom... tah je vyborny, ale na maxime bateria vydrzi len par minut, preto su v baleni baterie 2... kym na eco mi plne nabita bat. ukazuje na displeji 36 min, na max. stupni 14 min... na max vysavam koberce...