Umytie toastovaču
Zeny 😱 s cim to umývate zakazdym? 🙈

presne, papier na pečenie. A vyberateľné formy, ktoré môžem bez obáv nechať vo vode odmočiť.
tiez davam papier na pecenie a potom len s mokrou hubkou trochu prebehnem 😀
Aj ja som na toto mala nervy, neustále len čistiť, nechať odmočiť a zakaždým to bolo na mne, aj keď častejšie si muž robil toasty. Ale už sa aj on naučiť používať papier na pečenie a je to teda výrazne lepšie.
Ja mam s vyberatelnymi platnami, takze odmocit a normalne hubkou. Papier na pecenie sa mne neosvedcil, sice toaster cisty ale toasty take spotene, nie chrumkave. A teda nepouzivam ten lacny “akozesyr” do toastov, co akurat tak vytecie a zaspini toaster, ale nejaky normalny, tvrdsi. Zmakne, ale nevytecie takto.
Taký syr mám najradšej len tak schrumat🙂
Nedávam toľko syru a nevytecie
Vzdy po pouziti este trochu teplne hubkou a papierovou utierkou, nakolko pravidelne, tak to nie je problem
Nastastie mam taky, co ma vyberatelne platnicky, takze ich v pohode odmocim v dreze, ked sa take stane
Stuhnut syr sa da z teflonu v pohode zlupnut, skusala si?
Ja mam 20 rocny taky na 2a nikdy som ho taky nemala maximalne omrvinka s chleba po poziti prejdem hubkou a hovovo
umyvam zakazdym , omrvinky raz za cas vytrasiem ale ak to je nejaky syr, maslo alebo omacka, tak hned dam dole
Mokru papierovu utierku vlozit hned ako vyberies posledny toast. Nechat vychladnut- potom uz len pretries. Neverim ze si to este nevidela na IG al YT.
Naschvál som kúpila taký, kde sa dajú vyberať platne a umyť. Inak to treba len zoskrabat. Najlepšia je poliboy škrabka. A na ďalší krát treba dať papier na pečenie 🙂 alebo to utrieť hneď po dopečení ked to nie je ešte tvrdé 🙂
Trosku zvyknem pomastit a syr tak aby nepretrcal.toasty milujem ale presne pre toto ich nenavidim robit lebo viem co ma caka. Dcera jedava iba salamovo kecupove nastastie.a k najblizsiemu sviatku uz mam vybrany taky co sa mu daju vycvaknut platnicky a normalne umyt lebo toto je za trest.cim viac to suchas tym viac tej teflonovej vrstvy zoskrabes a tym viac sa to lepi..
Poriadne namoc hubkou, nech tie kusy odmokmu. Potom bud Jarou alebo Cifom, lebo to máš už dosť za špinenie. A nabudúce daj papier na pečenie.
zamocit a potom dam do umyvacky, nech to umyje poriadne a potom uz papier na pecenie treba pouzivat, je to podla mna velmi dobre, setri to velmi vela casu 🙂

Preboha 😀 Toto mi pride akoze dost znecistene. Vies co ti poradim? My sme si zvykli zakazdym dat papier na pecenie a mame s cistenim pokoj. Je to dobra rada, vyskusaj :D Nenervacis sa pri umyvani aspon. 😀