icon

Umytie toastovaču

5. apr 2023

Zeny 😱 s cim to umývate zakazdym? 🙈

Umytie toastovaču
babina_33
5. apr 2023

Preboha 😀 Toto mi pride akoze dost znecistene. Vies co ti poradim? My sme si zvykli zakazdym dat papier na pecenie a mame s cistenim pokoj. Je to dobra rada, vyskusaj :D Nenervacis sa pri umyvani aspon. 😀

andrea_82
5. apr 2023

presne, papier na pečenie. A vyberateľné formy, ktoré môžem bez obáv nechať vo vode odmočiť.

adka3321
5. apr 2023

tiez davam papier na pecenie a potom len s mokrou hubkou trochu prebehnem 😀

clodika22
5. apr 2023

Aj ja som na toto mala nervy, neustále len čistiť, nechať odmočiť a zakaždým to bolo na mne, aj keď častejšie si muž robil toasty. Ale už sa aj on naučiť používať papier na pečenie a je to teda výrazne lepšie.

sissy27
5. apr 2023

Ja mam s vyberatelnymi platnami, takze odmocit a normalne hubkou. Papier na pecenie sa mne neosvedcil, sice toaster cisty ale toasty take spotene, nie chrumkave. A teda nepouzivam ten lacny “akozesyr” do toastov, co akurat tak vytecie a zaspini toaster, ale nejaky normalny, tvrdsi. Zmakne, ale nevytecie takto.

luccija
5. apr 2023

Taký syr mám najradšej len tak schrumat🙂
Nedávam toľko syru a nevytecie

mk1111111111
5. apr 2023

Vzdy po pouziti este trochu teplne hubkou a papierovou utierkou, nakolko pravidelne, tak to nie je problem

viestta
5. apr 2023

Nastastie mam taky, co ma vyberatelne platnicky, takze ich v pohode odmocim v dreze, ked sa take stane
Stuhnut syr sa da z teflonu v pohode zlupnut, skusala si?

slavomira236
5. apr 2023

Ja mam 20 rocny taky na 2a nikdy som ho taky nemala maximalne omrvinka s chleba po poziti prejdem hubkou a hovovo

jj298
Odpoveď bola odstránená
bilancia
5. apr 2023

umyvam zakazdym , omrvinky raz za cas vytrasiem ale ak to je nejaky syr, maslo alebo omacka, tak hned dam dole

zuzinka888
5. apr 2023

Mokru papierovu utierku vlozit hned ako vyberies posledny toast. Nechat vychladnut- potom uz len pretries. Neverim ze si to este nevidela na IG al YT.

aknamorka22
5. apr 2023

Naschvál som kúpila taký, kde sa dajú vyberať platne a umyť. Inak to treba len zoskrabat. Najlepšia je poliboy škrabka. A na ďalší krát treba dať papier na pečenie 🙂 alebo to utrieť hneď po dopečení ked to nie je ešte tvrdé 🙂

saxana000
5. apr 2023

Trosku zvyknem pomastit a syr tak aby nepretrcal.toasty milujem ale presne pre toto ich nenavidim robit lebo viem co ma caka. Dcera jedava iba salamovo kecupove nastastie.a k najblizsiemu sviatku uz mam vybrany taky co sa mu daju vycvaknut platnicky a normalne umyt lebo toto je za trest.cim viac to suchas tym viac tej teflonovej vrstvy zoskrabes a tym viac sa to lepi..

jaskolka
5. apr 2023

Poriadne namoc hubkou, nech tie kusy odmokmu. Potom bud Jarou alebo Cifom, lebo to máš už dosť za špinenie. A nabudúce daj papier na pečenie.

orta
5. apr 2023

zamocit a potom dam do umyvacky, nech to umyje poriadne a potom uz papier na pecenie treba pouzivat, je to podla mna velmi dobre, setri to velmi vela casu 🙂