Umývačka riadu Beko
Prosím Vás čo znamená tento čierny znak z hviezdičkou?
V príručke niesu uvedené žiadne symboly a na nete nie a nie vygoogliť.Ďakujem🤗

V manuali si pozerala?tam zvyknu byt vsetky symboly popisane..
@surriana takze by som tipol (mal som na to podozrenie uz skor), ze je to hygiene intense funkcia ("dezinfikovanie" alebo "specialne cistenie"...). Vo videu 1.11 zmackne to tlacidlo (vyzera to ako stit a hviezdicka ako ciste ... takze "ochranna cistota"...
Hygiene Intense funkce to tusim volaju v navode (strana 33 ceskeho navodu z NAYky).
Zdravim.Tuto umyvacku mame aj my teda konkretne BEKO Beyond BDFN26430X .V manuali je len popis programov ale ktory je co si mam asi dokreslit.Neviem preco tam nedali obrazok programu a tak popis ako zvykne byvat v manualoch.Kebyze tu umyvvacku kupujem asi pre starsich ludi tak by boli mimo a to je este jednoducha .Popravde netusim co vobec robia navyse tie ine programy, Okrem vyssej teploty vody a casu umyvania , co max je asi do 4h co je trosku dost .Tak je aj kratky program .Chcel by som spravit na PC praveze info co ktory program je kedze napr moja mama uz ma tiez vek a aby sa vedeli s toho vysomarit .Dakujem
Páči sa tiež som musela pogoogliť čo znamenaju jednotlive tkačidla kedze v navode to nebolo. Ale co mna s prepacenim nasra...lo bolo že som kupovala umyvacku s automatickym otvorenim dveri aby sa mi riad sušil.hneď a tuto moznost ma tato umyvacka len od programu časovo vyšsieho . Çize ten bezny 58minutovy to nema. A to nebolo nikde uvedene rozpisane .
Dakujem ale medzicasom som nasiel aj ja.Ono dali k tomu tolko manualov teda viacjazycne, ktore nakoniec sluzia na zakladanie ohna.A minule ako som zakladal myslim ze to bol Slovinsky.Len ten manual bol iny ako ten origo slovensky.Tu bola zamiesana aj slovencina a bolo tam nakoniec aj toto.No ten program no to neviem preco nedali tiez do toho ono je to sice tak ked aj program je 1h tak poslednych 20min otvara dvere ale odpocet stale pokracuje aj ked su dvere teda otvorene.A ten Auto program no skusal som raz a stacilo, vsak to robi cez 3h a efekt aj tak ako pri kratkom. Ako co sa tyka umyvania zatial sa nestazujeme.Inak dneska som na nete videl ze nejaky panko vravel ze do umyvacky staci dat pol tablety ze to umyje aj tak :D ktovie

a aky typ umyvacky to je?