icon

Umývačka riadu - problémy so spustením a blikajúci režim eco

sarakkk
27. feb 2025

Ahojte neviete mi poradiť? Mam taky problém keď dám do zástrčky imyvacku riadu a zapnem ju tak mi vyskočia 3 hodiny a bliká mi eco ale neviem nič ďalej robiť žiadne iné tlačítka nefungujú tak ze ju neviem ani spustiť len vypnúť a zapnúť... neviete co by s tým mohlo byt?

deti95060810
27. feb 2025

opravára...

saxana000
27. feb 2025

Pozri v manuali tvrdy reset vacsinou sa maga naraz urcita kombinacia gombikov..mne to niekedy robila pracka.

xenia65
27. feb 2025

@sarakkk pozrieť manuál, ale neviem prečo ju vytahujes zo zástrčky? Asi ma v pamäti posledný použitý program, alebo najpoužívanejší a ten nabehne po zapnutí. Nedá sa zvoliť iný program? 3 hodiny je čas trvania programu Eco.

sarakkk
autor
27. feb 2025

@xenia65 preto ze byt sme kúpili priamo s umyvackou a začali sme ho prerábať tak som ju potrebovala dat bokom... nejde iné tlačítka ako zapnut a vypnúť nefungujú

tatiana149
27. feb 2025

Nemôže byť niečo na Tom tlačítku akoby z vnútra a tým pádom stále nahadzuje jeden program. Minule som o Tom čítala

anastasiagrey
27. feb 2025

Tiež by som povedala, že nedokončený program. Skús ju zapnutú len zatvoriť.

sweet20
28. feb 2025

@sarakkk tiez si myslim, ze je to nedokonceny program... skusala si to pustit na prazdno?

babina_33
28. feb 2025

Najdi si podla znacky a modelu navod na nete a skus tam vycitat, ci nebudu pisat o takomto probleme.

lupienok8288
5. máj 2025

@sarakkk dobrý deň. Aj sa vám podarilo vyriešiť tento problém. Nám to začalo tiež robiť 😏 dá sa iba zapnúť a vypnúť, ale nedá sa nič iné nastaviť